sâmbătă, 24 martie 2012

Galuste capucico cu caise uscate


Ingrediente:

-300 gr.branza de vaci
-3 linguri de unt
-1 plic de zahar vaniliat
-coaja rasa de la o lamaie
-3 linguri de cacao
-2 oua
-6 linguri de gris
-5 linguri de zahar pudra
-100 gr.de caise uscate
-1 canita de nesquick
-1 plic de capucino clasic
-putina sare

Mod de preparare:

1.Amestecam bine branza.

2.Cele trei linguri de unt le amestecam bine cu zaharul,zaharul vaniliat si cu coaja de lamaie.Adaugam si branza,ouale,grisul,cacaua si framantam bine.

3.Aluatul rezultat il rupem in bucati egale pt. a forma galuste.Le aplatizam si punem in mijloc cate o caisa uscata.

4.Apoi le inchidem si le dam o forma rotunda.

5.Le punem la fiert in apa cu putina sare,le lasam sa fiarba si cand se ridica la suprafata,sunt fierte si apoi  le scoatem galustele din apa si apoi le punem sa se scurga bine.

6.Intr-un castronel amestecam capucino cu nesquick-ul.

7.Dupa ce s-au scurs galustele le dam prin pudra de capucino.

8.Decoram un platou cu putina crema de ciocolata.

9.Asezam galustele capucino si le servim.

Pofta buna!

NOTA:Daca doriti puteti inlocui capucino si nesquick-ul cu bombonele margalute sau ciocolata rasa.
Puteti sa consumati aceste galuste cu o crema de vanilie.
Daca doriti si un gust de cafea adaugati in branza si o lingurita de cafea ness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...