sâmbătă, 24 martie 2012

''Cale''


Ingrediente:
-300 gr.cartofi
-o jumatate de castravete
-1 legatura de ceapa verde
-1 gogosar
-1 ou(pt.maioneza)
-300 gr.sunca presata
-sare si piper
Decor:
-fire de ceapa verde
-morcov

Mod de preparare:
1.Fierbem cartofii cu tot cu coaja dupa aceea ii curatam si ii taiem cubulete foarte mici.
2.Pregatim dintr-un ou maioneza,taiem cotoarele de la ceapa verde rondele foarte subtiri,gogosarul si castravetele cubulete marunte.
3.Amestecam cartofii cu ceapa taiata marunt,cu cubuletele de gogosar,de castraveti si cu maioneza.Adaugam sare si piper si omogenizam usor.
4.Sunca o taiem in doua pe diagonala,punem cate putin din salata pe fiecare jumatate de sunca si apoi o rulam ca si un cornet.

5.Asezam cornetele pe o farfurie ca si un buchet si apoi punem calelor cate o codita din ceapa verde.
6.Legam buchetul cu o fundita din morcov fiert si punem cate o bucatica si in mijlocul fiecarei cale.
Pofta mare!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...