sâmbătă, 24 martie 2012

Supa crema de verdeturi cu galuste


Ingrediente:

-400 gr.de spanac si de broccoli(proaspate sau congelate)
-cateva frunze verzi de ceapa
-2 oua
-2 cartofi
-2 linguri de smantana
-gris
-1 lingura de ulei
-sare si piper

Mod de preparare:

1.Punem intr-un vas la fiert verdeturile(si ceapa) si in alt vas cartofii curatati si taiati cubulete.

2.Dupa ce au fiert facem din cartofi un piure fin in care adaugam si verdeturile pasate cu un blender(sau date prin sita).Adaugam si smantana,putin din apa in care au fiert,sare si piper.

3.Pregatim si galustele asa:batem albusurile spuma,apoi adaugam galbenusurile,uleiul,sare,piper si gris pana obtinem o compozitie omogena,potrivit de tare.

4.Cu o lingura luam aluat de galuste si il punem in apa clocotita la fiert,la foc mic.Sunt gata cand se ridica la suprafata.

5.Punem crema de verdeturi in farfurii,adaugam galuste si ornam cu verdeturi de sezon.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...