-200 gr.cartofi
-o jumatate de gogosar
-2 oua
-verdeata
-maioneza dintr-un ou
-fire de ceapa de tuns(arpagic)
-putin morcov
-sare si piper
-ulei
Mod de preparare:
1.Curatam cartofii de coaja,ii taiem cubulete foarte marunte si apoi ii prajim in baie de ulei pana capata o usoara culoare aurie.
2.Punem sa fiarba cele doua oua si pregatim maioneza dintr-un ou.Doua trei linguri din maioneza punem deoparte pt.final.
3.Gogosarul il taiem in cubulete marunte,apoi si ouale fierte,adaugam si cartofii prajiti,verdeata,sare,piper si maioneza.Omogenizam usor.
4.Asezam pe o farfurie un glob mare de salata si apoi o modelam cu un cutit in forma rotunda.Acoperim toata suprafata uniform cu maioneza pusa deoparte la inceput.
5.Dupa ce am dat forma incepem sa finisam salata sa arate a cactus.Infigem varfuri de ceapa de tuns in salata pana ce capata aspectul de cactus.
6.Deasupra cactusului facem o floare din morcov si gata.....puteti servi.
Pofta mare!
Ai o multime de idei interesante aici! Imi place ca nu ai chestii comune pe care le vad pe toate blogurile ... salata asta chiar e super tare :D
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru apreciere:-)
Ștergere