Enjoy!
Ingrediente:
-200 gr.sunca feliata foarte subtire
-400 gr.branza de vaca
-1 pachet de unt
-1 legatura verdeata
-1/2 legatura ceapa verde
-1/2 lingurita praf de curry
-1/2 gogosar rosu
-sare si piper
Mod de preparare:
1.Impartim branza si untul in patru parti.
2.Fiecare sfert il amestecam separat cu sfertul de unt,sare,piper si gogosar taiat foarte marunt si bine stors de zeama,praf de curry,verdeata tocata marunt,si cea de-a patra o lasam simpla,alba.Ne rezulta astfel 4 creme diferite.
3..Asezam pe o folie de plastic un rand de sunca in forma patrata si ungem un fel de crema,care dorim.
4.Punem deasupra iar cate un rand de sunca,apoi iar alta crema de branza pana se termina toate.
5.Rulam strans rulada,o stanrgem la capete si o dam la rece pana a doua zi.
6.Cand este rece o taiem rondele si o servim ca aperitiv.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu