sâmbătă, 24 martie 2012
Cotlet cu pane de cocos si portocala
Ingrediente:
-4 cotlete de porc
-coaja de la o portocala
-3-4 linguri de faina
-2 oua
-4 linguri nuca de cocos
-sare si piper
-unt
Mod de preparare:
1.Coteltele le dam cu sare si cu piper,le ungem cu coaja de la portocala rasa si apoi le dam prin faina.
2.Trecem cotletele prin oul batut.
3.Apoi le trecem si prin nuca de cocos.
4.Le punem la prajit in unt topit cam 10-15 minute.Le intoarcem in tigaie de mai multe ori si le lasam pana capata o culoare aurie apoi le scoatem apoi pe un servetel de hartie sa se scurga.
5.Servim cotletele calde cu cartofi natur sau cu orice alte garnituri doriti.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu