Aceeasi compozitie de branza ca si la Rulada curcubeu ,dar alt mod de prezentare.Gustul...la fel de bun.
Ingrediente:
-200 gr.sunca feliata foarte subtire
-300 gr.branza de vaca
-1 pachet de unt
-verdeata si ceapa verde
-praf de curry
-gogosar rosu
-sare si piper
-unt pt.uns
-crengute de rozmarin pt.decor
Mod de preparare:
1.Impartim branza si untul in patru si fiecare sfert il amestecam separat cu sfertul de unt,sare,piper si:gogosar taiat foarte marunt,praf de curry,verdeata tocata marunt,si cea de-a patra o lasam simpla,alba.Ne rezulta astfel 4 creme diferite.(ca si la rulada curcubeu).
2.Luam fiecare felie de sunca si ii taiem capetele(daca este rotunda),punem pe o jumatate de parte cate putin dintr-o crema si pliem in asa fel incat sa ne rezulte,privit vertical,ca si o petala.
3.Continuam la fel si cu restul cremelor pana se termina toate.
4.Cand am terminat de umplut,luam cate 6 culori diferite ,le ungem pe margini cu unt si apoi le lipim intre ele cu unt.
5.Le strangem usor,le mai aranjam putin forma si apoi le dam la rece pana a doua zi.
6.Le scoatem si le feliem.Le aranjam pe farfurie si facem niste tulpini,doar pt.aspect din rozmarin.
Pofta buna!
Nota:Sunt cam dificil de facut pt.ca trebuie''lipite''bine ca sa nu se desfaca,dar merita,arata bine
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu