sâmbătă, 24 martie 2012

Margarete

O crema fina de branza,dar si usor iute.
Ingrediente:

-200 gr.branza de vaci
-100 gr.de branza feta
-putin piper
-putina margarina
-sare
-1 morcov
-3 lingurite de hrean
-cateva fire de ceapa verde
-cateva frunzulite de andive(mai micute)

Mod de preparare:

1.Curatam morcovul si il punem la fiert.

2.Punem intr-un castron branzeturile,piper,sare,hreanul,putina margarina si mixam totul pana devine ca o pasta.

3.Dupa ce fiert morcovul il taiem in rondele potrivit de groase si le asezam pe o farfurie mai departate.

4.Punem compozitia de branza intr-un pos cu dui simplu si facem de jur imprejurul rondelei de morcov petale ca si de margareta.

5.Din codite de ceapa verde facem si tulpinile florilor,iar din andive facem frunzulitele.

6.Puteti servi crema de branza cu crutoane din paine prajita.

Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...