sâmbătă, 24 martie 2012

Rulouri de pui cu dovlecei

Ingrediente:
-4 dovlecei (cam de aceeasi dimensiune)
-300 gr.carne tocata de pui
-2 catei de usturoi
-1 ceapa mica
-2 oua
-1 lingura de faina
-1 legatura de verdeata
-rosii si andive pentru decor
-sare si piper (sau condiment Kotanyi)
-ulei

Mod de preparare:
1.Taiem dovleceii spalati bine pe lung felii subtiri si ii punem pe o tava de teflon cu putina sare cam doua minute la foc domol.
2.Separat intr-un vas amestcam carne de pui tocata cu usturoiul,ceapa taiata marunt,sare si piper.Adaugam si patrunjelul taiat marunt,ouale si faina.
3.Punem la calit in putin ulei tot acesta amestec cateva minute pana se rumeneste.
4.Dupa aceea intindem pe fiecare felie de dovlecel compozitie si rulam.
5.Asezam frumos rulourile rezultate pe o farfurie si decoram cu rosii si andive sau cu ce doriti.
Pofta buna!

NOTA:Pentru aspect eu am pus in mijlocul fiecarui dovlecel cate o feliuta de salam prajit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...