sâmbătă, 24 martie 2012

''Ardei iute''

Ingrediente:
-3 ardei kapia
-100 gr.branza de vaca
-sare si piper
-usturoi granulat de la Kotanyi
-ulei
-cateva frunze de spanac
-putin unt
-1 lingura de smantana
-1 lingurita de hrean

Mod de preparare:
1.Curatam ardeii de cotor si samburi,ii taiem in doua pe lung si apoi ii punem la prajim in putin ulei pana se inmoaie.

2.Spanacul il punem la calit in putin ulei si adaugam usturoi granulat de la Kotanyi.
3.Scoatem ardeii pe un servetel de hartie,ii dam cu sare si ii lasam sa se scurga de ulei.
4.Intre timp pregatim branza pe care o mixam foarte bine cu sare,piper,untul.hreanul, si smantana pana ce devine o pasta potrivit de moale.
5.Dupa ce am pregatit toate acestea taiem jumatatile de ardei in doua,le rulam ca si niste cornete si apoi cu un pos le umplem cu pasta de branza.

6.Intindem pe un blat foile de spanac si invartim baza mai lata a ardeiului format in frunza de spanac.

7.Strangem putin de spanac ca sa ii facem o codita.

8.Asezam ardeii iuti gata formati frumos pe farfurie si sunt gata de servit.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Tot ceea ce faci este super profesionist. Felicitari!
    Te-as ruga sa facem un schimb de linkuri. As fi ononorat!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...