joi, 18 aprilie 2013

Mugurasi din piept de pui

 O reteta mai veche,un aperitiv special,dar care si in ziua de azi imi aduce amintiri placute.Copiii au fost foarte incantati!Puteti sa incantati cu aceasta gustare orice musafir...garantat!
Sper sa va placa!
Enjoy!

Ingrediente:
-200 gr.aluat foietaj
-200 gr.piept de pui
-200 gr.branza feta
-200 gr.cascaval
-150 gr.maioneza
-200 gr.de masline fara samburi
-sare si piper
-seminte de in si de susan
-verdeata

Mod de preparare:
1.Punem pieptul de pui la fiert in apa cu sare.
2.Dupa ce a fiert il taiem cuburi mari.Adaugam cuburi mari de branza feta,cascavalul ras,putin piper si apoi mixam totul ce blenderul,sa rezulte ca si o salata pasata.

3.Foietajul il taiem in fasii subtiri,il rulam putin si apoi il dam prin semintele de in si de susan in asa fel incat sa ii dam forma unor ramurele.
4.Asezam ramurelele intr-o tava si le dam la cuptor pana se rumenesc.


5.Maslinele le taiem in doua si le umplem cu salata pasata de pui.


6.Cand sunt gata si crengutele le asezam pe farfurie si punem apoi mugurasii.
7.Punem si frunzulite din verdeata si...gata .Poftiti la masa.
Pofta buna!

6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...