vineri, 4 mai 2012

Lasagna cupcakes


Din punctul meu de vedere lasagna este super buna ...dar ma enerveaza aspectul ei la prezentarea finala...cam haotic .Asa ca ,am incercat altceva ...lasagna cupcakes,in forme de briose.Aspectul final este total transformat,mai ingrijit si mai rafinat.Imi place muuult ! Am facut nu demult lasagna la tava...sincer va zic ,a fost cam mare bataie pe partea de deasupra si pe marginile alea crocante si savuroase . Cu lasagna pregatita in forme de briose ,fiecare are portia lui crocanta ,dar si plina de savoare a acestui minunat si delicios preparat .Sunteti de acord cu mine?

Ingrediente:
-6 foi de lasagna
-200 gr.piept de pui
-150 gr.ciuperci (de care doriti)
-1 ceapa potrivita
-1 catel de ustoroi
-150 ml.sos de rosii
-putin cimbru
-sare si piper
-200 gr.mozzarella

Mod de preparare:
1.Intr-o cratita punem la calit ceapa si usturoiul taiate marunt.

2.Adaugam apoi ciupercile taiate cubulete sau lame ,cum doriti ,si apoi pieptul de pui taiat cubulete.Calim totul 5-10 minute la foc potrivit,apoi adaugam sare,piper,cimbru si sos de rosii.Lasam sa fiarba pana scade si se ingroasa sosul.
3.Intre timp fierbem foile de lasagna al dente.
4.Le taiem apoi in jumatate si in forme de briose unse cu putin ulei ,punem cate doua jumatati,dar sa nu fie colt la colt,rotiti-le putin sa arate mai bine.

5.Umplem apoi cu compozitie de pui pana se umple fiecare forma si deasupra razalim mozzarella.Dam tava la cuptor,la foc iute pana se rumeneste branza.

6.Servim lasagna cupcakes calde...sunt grozave.
S-aveti pofta mare!

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...