marți, 31 decembrie 2019

Sweeteria, momentul meu de rasfat dulce-fara zahar

Bine v-am găsit dragi prieteni! 
Azi vreau să vă povestesc câte ceva despre noul sortiment lansat de Sweeteria, adică ceva dulce, fără zahăr . Este vorba despre Dulcișor, un ingredient menit să ofere un moment dulce de răsfăț fără zahăr.
Am servit o cafea super delicioasă cu acest zahăr și cu zero calorii.
Pe site-ul Sweeteria găsiți gama completă de produse, menită să satisfacă gusturile tuturor pofticioșilor. 
Enjoy! 


Și să începem cu Dulcișor;
Dulcișor este un îndulcitor de ultimă generație obținut din extract, de înaltă puritate, din frunze de Ștevia Rebaudiană și eritritol (obținut din porumb).
Mulțumită procesului inovator de producție, cele două ingrediente vegetale fuzionează într-un singur cristal cu gust omogen, oferind consumatorului experiența unui înlocuitor perfect al zahărului, sau al îndulcitorilor artificiali.
Așa-i că sună bine?
Mai jos m-am '' jucat'' puțin cu acest produs urmând ca în final să mă răsfăț cu o cafea minunată.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*Sweeteria este locul în care domnește ciocolata! 
Ciocolata adevărată, din masă cacao premium, pe care o preluăm de la cei mai renumiți producători și exportatori de ciocolată belgiană de pe piața mondială. Ceea ce ne diferențiază însă și ne oferă unicitate pe piața din România este că în laboratorul Sweeteria, printr-o alchimie bazată pe dragoste de sănătate și pasiune pentru gustul desăvârșit, am înlocuit zahărul cu îndulcitori naturali și am obținut același gust fin, perfect, irezistibil al ciocolatei, eliberând-o însă de caloriile si efectele nedorite ale zahărului. 
Îți oferim sortimente variate de ciocolată (albă, cu lapte, sau cu diferite concentrații de cacao) simplă, tartinabilă, sau în combinații inedite (cu fructe deshidratate, nuci, probiotice, pudre de fructe, sau matcha), cu un gust desăvârșit , perfect echilibrat, dar…FARA ZAHAR!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mai ne putem delecta cu ceva dulce, fără zahăr cum ar fi:

O explozie de bucurie în orice moment al zilei, când ai poftă de ceva dulce, cu îndulcitor din Ștevia , fără calorii. Prelungește-ți pauzele, gustările și clipele de relaxare cu stafidele sub acoperire de ciocolată amăruie și bucură-te de gustul lor intens, dulce-natural. Stafidele drajate Sweeteria sunt acoperite cu un strat generos de ciocolată, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT.

DE POST!
E simplu să dai fiecărui moment din viața ta o amprentă unică cu Greentella – crema tartinabilă vegană de ciocolată, fără zahăr adăugat și fără ulei de palmier.
Recomandăm Greentella vegană pentru mic dejunuri dulci, întinsă pe paine prăjită sau biscuiți, dar și ca desert, în clătite sau pentru glazurarea prajiturilor pregătite în casă. Știm, însă că textura moale a Greentellei, ușor de întins pe orice suprafață, lasă loc liber imaginației creative a fiecăruia, așa că vă rezervăm dreptul de a o consuma în ce moment al zilei (sau al nopții ) preferați , alături de cine doriți. 

Nu recomandăm consumul excesiv în zilele proaste, în momente de depresie, sau în timpul emisiunilor prea lungi, când riscul golirii rapide a borcanului de Greentella crește. Vă reamintim că acesta are doar 300 gr. și vă recomandăm să fiți chibzuiți. Știm că Greentella este irezistibilă!

Am închis gustul verii in borcanul Sweeteria cu dulceață fără zahăr , cu îndulcitor natural cu Ștevia cu zero calorii, fără conservanți, coloranți, sau arome artificiale. Dulcețurile Sweeteria sunt FIERTE RESPONSABIL, în vas de inox alimentar, non-alergic (fără nichel/mangan).
Începe ziua, indiferent de anotimp, cu gustul savuros al murelor coapte și aromate, culese de gospodari autohtoni, din culturi proprii, cultivate fără pesticide, sau îngrășăminte chimice.
O poți savura simplă, sau în combinație cu untul de arahide Sweeteria, cu nuci sau semințe , întinsă pe pâine, biscuiți sau în clătite, dar și ca topping pentru înghețate , prăjituri sau smoothie-uri. Produs vegan/ de post.

Pe viitor urmează sper recomandare și alte produse Sweeteria. 
Stați aproape 🤗! 
Numai bine tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...