duminică, 8 septembrie 2013

Bruschete cu mozzarella si masline


Mozzarella Granarolo imi place mult!
De data asta am folosit-o pentru niste bruschete absolut grozave.
Alex , grozaviile astea sunt pentru concursul tau Granarolo!
Enjoy!
Ingrediente:
-2 baghete mai mari
-1 minge de mozzarella Granarolo
-1 borcanel de sos napoletan (sau in lipsa sosului puteti folosi ketchup de casa)
-100 gr.masline verzi umplute cu gogosari
-2-3 catei de usturoi
-ulei de masline
-crengute proaspete de busuioc

Mod de preparare:
  • Taiem bagheta in felii potrivit de subtiri.
  • Curatam usturoiul de coaja.
  • Mozzarella o rupem in bucatela mai mici.
  • Fiecare felie de paine o prajim foarte putin intr-o tigaie in care am pus ulei de masline si apoi o frecam bine cu usturoi.
  • Ungem un strat subtire de sos napoletan pe fiecare  bruscheta, asezam deasupra felii de masline si bucati de mozzarella.
  • Asezam feliile intr-o tava si dam tava la cuptor, la foc iute pana se topeste branza.
  • Cand sunt gata, scoatem tava de la cuptor, garnisim bruschetele cu frunze proaspete de busuioc si servim bruschetele reci sau calde.
Pofta mare va doresc!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...