luni, 7 ianuarie 2013

Mingiute cremoase

Scurt si la obiect,acest preparat este o gustare eleganta,simpla,delicioasa si de maaare efect!
Enjoy!

Ingrediente:
-200 gr.file de somon afumat(feliat)
-200 gr.branza de vaci proapata
-50 gr.de smantana
-1 ceapa mica rosie
-putina ceapa verde
-1 catel de usturoi
-ruccola

Mod de preparare:
1.Amestecam intr-un castron branza,ceapa taiata marunt,usturoiul pisat si smantana apan obtinem o pasta de consistenta potrivita.Din aceasta compozitie, facem intre palme bilute micute.

2.Pe o feliuta de somon afumat punem cate o biluta de branza,apoi inchidem ,rotunjim usor intre palme si ii dam forma rotunda ,ca si cum am face o chiftea.Le dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
3.Asezam pe farfurie un pat de ruccola si deasupra asezam mingiutele.Putem decora si cu cateva rosioare cherry sau lamaie.
Nota:Aceste mingiute sunt bune servite foarte reci.Daca nu le consumam imediat le tinem la rece pana in momentul servirii.
Pofta mare va doresc!

6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...