luni, 26 noiembrie 2012

Coffee sweets,for a coffee addict-''Inspiration food marathon'',by Electrolux

Electrolux ne-a dat cea de-a 5-a tema pentru concursul ''Inspiration food marathon'',si anume,''Coffee addict''.Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost cofetaria tare draguta unde imi beau eu cafeaua cu prietenele mele.Asta am vrut sa fac si eu pentru aceasta editie a concursului;sa incerc sa redau atmosfera din cofetaria care imi ofera o oaza de liniste si relaxare si care ma ispiteste cu tot felul de dulciuri aratoase.
Am pregatit pentru cofetaria mea virtuala multe bunatati cu cafea care mai de care mai delicioase.Am sa vi le prezint ma jos,sper sa va ispitesc si pe voi macar cu cateva.
Daca va place,as fi tare fericita sa imi lasati un comentariu aici pe blog,sau,un like si un comentariu AICI,pe pagina mea de Facebook.
Traiasca cafeaua!
Enjoy!
Coffee sweets,for a coffee addict:-)))


Primul mea propunere este reteta principala a acestei editii si anume:
Cescute cu crema de cafea

Ingrediente:
Aluat pentru cescute:
-50 gr.alune sau nuci
-250 gr.de faina alba
-30 gr.zahar brun
-60 gr.zahar alb
-180 gr.unt rece taiat cuburi
-1 galbenus de ou
-1 lingurita esenta de vanilie
-1 lingura cafea naturala macinata
-un varf de cutit de sare
Crema de cafea:
-450 ml de smantana
-2 galbenusuri de ou
-100 gr.de zahar brun
-2 linguri de cacao
-1 lingura amidon
-1 lingura cu varf granule de cafea ness
-1/2 lingurita de nucsoara macinata
-2 linguri lichior Bailey's
-1 lingurita de gelatina
Frisca:
-150 ml.frisca
-2 linguri de cappuccino
Caramel pentru manere:
-50 gr.de zahar
-25 ml.de apa
Decor:
-praf cappuccino
-100 gr.ciocolata menaj

Mod de preparare:
Aluatul pentru cupe:
1.Prajim alunele sau nucile intr-o tigaie pana se rumesc.Apoi le punem intr-un blender si le maruntim bine pana sunt fainoase.
2.Adaugam faina,cele doua tipuri de zahar,sarea,cafeaua si amestecam.Apoi adaugam untul taiat cubulete la ingredientele  uscate,galbenusul,esenta si framantam pana obtinem un aluat ferm.
3.Dam aluatului forma unei bile pe care o infoliem si o dam la rece pentru 2-3 ore.
4.Scoatem aluatul si il intindem in grosime de 5 mm.


5.Taiem cercuri din aluat si tapetam forme care sa imite o ceasca.Eu am folosit niste galetute.In lipsa lor putem folosi cartoane pentru briose.Putem aplatiza si indrepta aluatul in forma cu ajutorul mainilor.
6.Formam si manerele cescutelor si le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt.Le punem la rece pana a doua zi,cand pornim cuptorul la 180 de grade.
7.Umplem formele scoase direct de la frigider cu greutati(de ex.niste boabe de fasole macarone sau orez)si le dam la cuptor pentru 25 de minute,sau pana prind o culoare aurie.
8.Indepartam hartia din cupe si le mai bagam la cuptor pentru inca 5 minute.Cand sunt gata le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.


Crema de cafea:
1.Punem smantana intr-o oala si o punem la foc mic.
2.Intr-un castronel batem galbenusul cu zaharul,cacaua si cu amidonul de porumb.
3.Turnam amestecul de galbenus la smantana in fir subtire si amestecam pana compozitia devine neteda si fluida.
4.Dizolvam cafeaua in apa clocotita si o adaugam impreuna cu nucsoara la amestecul din cratita.
5.Lasam pe foc pana se ingroasa dupa care,luam de pe foc si lasam sa se raceasca complet.
6.Dizolvam gelatina in putina apa pana lichidul absoarbe apa si o adaugam la crema de cafea.Amestecam bine cu un tel pana crema se ingroasa si apoi o dam la rece.

Pregatim caramelul asa:
Punem zaharul si apa intr-o cratita pe foc si amestecam pana obtinem un caramel auriu.Acesta va fi adezivul pentru manerele cestilor.Scufundam usor capetele manerelor in caramel si apoi repede le lipim de cescute.
Frisca:
Punem frisca intr-un bol si mixam bine pana se intareste.Adaugam praful de cappuccino si omogenizam totul usor.
Decor:
1.Punem ciocolata la topit pe baie de abur si cand este fluida o punem intr-un cornet facut din hartie cerata.
2.Intindem o hartie cerata si facem pe ea cateva spirale care sa imite aburii unei cafele.
Ansamblare:
Umplem fiecare ceasca cu crema de cafea si deasupra sprituim frisca,presaram cafea ness,sau praf cappuccino si asezam ''aburii'' din ciocolata.

Pofta mare!!!

apoi va prezint o delicioasa...
Tarta cu cafea,ciocolată şi caramel sărat

Ingrediente:
Aluat:
-250 gr. faina
-30 gr migdale macinate
-150 gr. unt
-80 gr. de zahar
-1 ou
-1 praf de sare
-1 varf de cutit vanilie pudra
-1 lingura cafea naturala
Caramelul sărat:
-70 gr. de zahar
-70 gr de smantana
-o lingurita de unt
-un varf de cutit de sare
Crema de ciocolata:
-500 ml. smantana pentru frisca
-450 gr. de ciocolata neagra
-3 linguri de cafea ness
-100 gr.cafea boabe
Frisca:
-300 ml. smantana rece(minimum 35% grăsime)
-2 linguri cu varf de zahar
Decor opţional:
-cafea ness pentru a presara pe deasupra
-boabe de cafea

Mod de preparare:
Aluat:
1.Amestecam untul foarte rece taiat in cubulete cu restul ingredientelor pana formam un aluat de consistenta potrivita.Dam aluatului forma unei mingi,pe care o invelim in folie de plastic si o punem la frigider pentru o jumatate de ora.
2.Intre timp, pregatim o forma rotunda cu diametru de 26-28 de cm.,o ungem cu unt si ii punem la baza o foaie de hartie de copt.
3.Scoatem aluatul de la rece si il intindem intre doua bucati de hartie de copt.
4.Rulam aluatul pe merdenea si il asezam in tava.Il presam si il nivelam usor cu mainile,dupa care punem tava in frigider pentru 30 de minute.
5.Dupa 30 de minute incalzim cuptorul la 180 de grade.
6.Scoatem tarta de la rece si ii intepam baza cu o furculita din loc in loc si punem apoi o hartie cerata.Deasupra hartiei punem fasole(orez sau macaroane)astfel aluatul nu va creste in cuptor si nu isi va pierde forma.Dam tava la cuptor pentru 25 de minute,sau pana marginile sunt prajite.
7.Scoatem tava,indepartam hartia cu greutatea si o mai dam la cuptor pentru 5 minute,dupa care o scoatem si o lasam sa se racesca complet.

Sosul de caramel sarat:
1.Punem zaharul intr-o cratita la foc mediu cam 2-3 minute.Amestecam din cand in cand.
2.Cand vom avea un caramel auriu,luam vasul de pe foc si adaugam imediat untul,sarea si smantana.Amestecam in mod constant pana ne rezulta un sos neted(atentie pentru ca atunci cand vom adauga smantana şi untul,amestecul va face bule si va scoate aburi).
3.Lasam sa se raceasca putin caramelul inainte de a-l turna pe baza de tartei.Putem chiar sa il punem pentru putin timp la frigider.

Crema de ciocolata:
1.Punem smantana si boabele de cafea pe foc intr-o cratita.
2.Pe baie de abur punem ciocolata la topit pana este fluida.Cand smantana incepe sa fiarba,luam cratita de pe foc si adaugam ciocolata cafeaua ness.
3.Lasam sa stea cateva minute, si apoi amestecam pana ne rezulta o crema potrivit de grosuta.
4.Cand ciocolata s-a racit putin,o turnam peste tarta si o dam la rece peste noapte.

Frisca o batem doar a doua zi cand vom servi tarta.Pentru a face acest lucru, batem cu telul de sarma smantana(foarte rece),cu zaharul, pana ajunge la consistenţa dorita(atentie exista riscul să devina unt).
Puneti crema intr-un pos cu sprit si uniformizati pe toata suprafata tartei.Cu un cutit neteziti totul sau puteti lasati asa,cu forma.Deasupra daca doriti,pudrati cafea ness si boabe de cafea.
Pastram tarta la rece pana in momentul servirii.
Pofta mare!

Aceeasi reteta se poate transforma si in tarte mici.Prezentarea finala va scoate la iveala niste tarte foarte simpatice si ispititoare pe care le puteti umple fie cu crema de cafea,fie cu crema cappuccino.Ale mele au ambele umpluturi si aratau asa:
Tarte cu crema de ciocolata si cafea;
Le-am pregatit asa:
si-au iesit asa....

Tarte cu crema de ciocolata si cappuccino;
urmeaza apoi un delicios...
Tort cu nuca,ciocolata si cafea
Ingrediente:
Blat:
-170 gr.unt
-40 gr.cacao neagra( cu continut mare de grasime 22%-de la Dr.Oetker)
-250 gr.zahar praf
-1/2 lingurita esenta de cafea
-2 oua
-140 gr. faina
-1/2 lingurita bicarbonat
-1/4 lingurita de sare
-125 gr.iaurt (eu am folosit Danone Cremosso si e cel mai super)
-100 gr.nuci prajte si apoi date prin blender
Crema:
-400 gr.ciocolata Schogetten cu cappucinno
-350 ml.frisca
Sirop:
-100 ml.cafea expresso indulcita
-3 linguri lichior de nuci
Decor:
-200 gr.zahar 
-100 gr.nuci intregi
Optional;cafea ness si boabe de cafea

Mod de preparare:
Blat:
1.Intr-un bol punem untul ,zaharul ,esenta si le mixam bine pana devin spuma ,cam 5-8 minute.
2.Adaugam apoi pe rand ouale,mixam bine pana se incorporeza fiecare ou si abia apoi il adaugam pe urmatorul.
3.Amestecam intr-un bol faina,nucile pisate si bicarbonatul .
4.In alt bol omogenizam bine iaurtul si cacaua pana devine totul ca si o pasta.
5.Adaugam ambele compozitii (faina si cacaua) la spuma de unt alternandu-le; incepem cu ingredientele 6.uscate si terminam tot cu cele uscate.Mixam usor pana cand toate sunt bine incorporate.
7.Turnam compozitia in tava unsa cu unt si o dam la cuptor la foc iute,apoi moderat ,pana blatul este patruns.Facem testul scobitorii.Incercam sa urmarim blatul si sa nu il tinem prea mult la cuptor(se amareste).Cand este copt,scoatem blatul din tava si il punem pe un fund de lemn sa se raceasca.

Crema:
1.Intr-o cratita punem la topit frisca si ciocolata.Lasam la foc domol pana se topeste ciocolata ,dar avem grija sa nu dea in fiert.
2.Cand este topita ciocolata,lasam sa se tempereze si apoi dam vasul la rece pentru 2-3 ore.
3.Dupa acest timp o batem cu mixerul pana devine o spuma cremoasa.
4.Adaugam cafeaua si omogenizam bine.
Decor:
1.Punem intr-o craticioara la caramelizat zaharul si cand zaharul s-a topit si are o culoare aurie adaugam nucile si boabele de cafea cine doreste.
2.Cu o lingura,cat caramelul este cald punem gramajoare pe o hartie cerata.Le lasam sa se intareasca.
Ansamblare:
Insiropam blatul cu siropul de cafea si nuca,ungem deasupra cream si apoi de jur imprejur punem placutele de nuca cu caramel.Cine doreste poate pudra suprafata de deasupra cu cafea ness si presara cateva boabe de cafea.
Pofta mare!

Din putin blat de la tort am facut un triffle cu crema de ciocolata si cafea;

Din cafeaua ramasa am facut panna cotta cu cafea si cappuccino pe pat de biscuite;
Am pregatit-o asa:

Apoi am servit o cafea foooarte buna si cu muult caimac in:
cescute din pasta de zahar.
Le-am pregatit asa:
Sa va fie de bine!
Sper ca -a placut cofetaria mea virtuala:-)))
Va multumesc pentru vizita,mai poftti:-))!

81 de comentarii:

  1. M-ai innebunit!!!! MI-NU-NAT!!!

    Sfatul meu?...deschide-ti restaurant!!!!

    FELICITARI!!!!! CAMY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camery MER-SI!
      Imi deschid restaurant doar daca tu esti sponsor:-)))
      Pup!

      Ștergere
  2. Cum să nu ne placă? M-am prins acum, tu vrei să câștigi concursul. Baftă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am revenit!

    Doamne ce fel arata tarta aia...m-ai dorm eu la noapte???

    Bravo!!! Camy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo Camy sigur ca o sa dormi ca sa fi pe ziua urmatoare odihnita sa o faci si tu:-)))
      Mersi!

      Ștergere
  4. foarte frumoase paca miroase a cafea la mine.....
    bafta angi ,meriti sa castigi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine mirosea a ceafea peste tot.Ala micu' tot baga cate o boaba in gura,am crezut ca la noapte nu o sa mai doarma,dar n-a avut nimic,a dormit bustean:-)))
      Mersi mult de incurajare!

      Ștergere
  5. Preparate de mare clasa !!! Oricare ar fi rezultatul acestui concurs pentru mine You are the winner ... te pup si spor in continuare !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you Alex!
      Sti ca pentru mne conteza vorbele tale,nu??
      Spor???...oh da,sa fie cat de mult:-)))
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  6. Dumnezeuleeee 1!! e minunat ce ai reusit sa faci !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeule. Pot sa adorm si sa ma trezesc in poza ta??? mi-a lasat gura apa!!!.incredibil ce poti sa faci...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne placa?! O iubim!!! Din partea mea esti deja castigatoare! Nota 20 pentru eleganta si creativitate!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. doamneeeeeeeeeee ce i aici? raiul pe pamant!
    aurelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar...e doar o masa de Craciun ,care ,dupa reactie am inteles ca iti place si tare ma bucur!
      Pup!

      Ștergere
  10. astea-s opere de arta , eu le-as pune in vitrina , pe bune ! felicitari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco,nu te-ai putea rabda doar sa stai sa le privesti,iti garantez...la un moment dat ai fi tentata sa tot ''stergi praful'' in vitrina:-)))
      Mersi frumos!

      Ștergere
  11. Angi draga, am o noua ocazie sa te felicit pentru tot.
    Mi se pare extraordinar ce faci, cata munca depui si cat suflet strecori in miezul fiecarei prajiturici.
    BRAVO!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lizuca drag,intradevar a fost un efort fizic si psihic foarte mare,dar cand vad toate cuvintele voastre frumoase ,nu-mi mai aduc aminte de cat de greu a fost,simt doar bucurie,sti ce zic?
      Mersi frumos pentru tot!

      Ștergere
  12. Esti fenomenala! Ai muncit ceva, nu gluma! :) Totul arata nemaipomenit de bine! Nu am nicio indoiala ca vei castiga marele premiu;) Bafta multa! :)
    Cel mai mult mi-a placut ideea ce cescute comestibile. Ingenios! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am muncit,intradevar.
      Cea mai multa bataie de cap a fost decorul..m-am chinuit sa car sticla aia de la tara si sa o aduc intacta,ca mai apoi sa o tau fara sa provoc ceva accidente...am reusit in final si sunt mandra de rezultat!
      Cescutele au fost delicioase.Le-am savurat la finalul sedintei foto cu fetele.
      Crede-ma daca vrei sa faci impresie cand ai musafiri,sunt o ideea grozava!
      Multumesc frumos!

      Ștergere
  13. Angelica, cand ai timp sa faci atatea minunatii? De unde atata energie? Are you real? Totul arata perfect! Macar dintr-una daca as putea sa gust si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela cu timpul stau cel mai prost,este inamicul meu numarul 1,dar cu ajutor din partea familiei am reusit sa duc acest maraton la capat.
      M-am secatuit si de energie,asa ca,acum va urma o perioada de reincarcare a bateriilor:-)
      Candva poate voi putea sa te servesc uc ceva pregatit de mine:-)
      Multumesc frumos!

      Ștergere
  14. Am ramas cu gura cascata, totul e minunat mult succes pup Gabriela.

    RăspundețiȘtergere
  15. E un real succes cofetaria ta virtuala !

    RăspundețiȘtergere
  16. super si de data asta a-si fi dorit sa gust si eu ceva din ce ai facut,la fel si fiica mea mai ales ca are o matusa tot bucatareasa pe care o tot ajuta in bucatarie.SUCCES IN FINALA.SPER SA CASTIGI LA CE AI FACUT IN TOATE ETAPELE ESTE MAGIC .DEFAPT SE APROPIE CRACIUNUL SI CU CE AI CREAT TU CHIAR IMI AMINTESTE DE MAGIA SARBATORILOR.MULTA BAFTA SI MAI VB LA O CAFEA;ANCUTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ancuta multumesc mult!
      Si io eram mereu pe la picioarele mamei sa o ajut,mai mult incurcam de multe ori...dar acum a venit randul meu sa gatesc si mama sa ma priveasca si sa se odihneasca!
      Bem si o cafea,cat de curand:-)
      Te pup!

      Ștergere
  17. Felicitari... inca o realizare de exceptie!. Cata munca a fost in realizarea acestei "cofetarii virtuale", cred ca toti isi dau seama, dar ce a iesit este la superlativ. De fiecare data te autodepasesti, esti fenomenala! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place ce de fiecare data urmatorul preparat pe care il fac sa fie si mai frumos,si mai perfect si mai atragator ca si cel dinainte...doar asa simt ca progresez:-)
      Multumesc frumos si ma bucur ca va place,este o rasplata uriasa pentru mine!
      Cu stima:-)

      Ștergere
  18. Succes!
    E imposibil sa nu castigi avand in vedere cat ai muncit la fiecare tema! :*
    Arata perfect masa asta plina cu dulciuri! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca scriu Delicios nu pot exprima ce pofta nebuuuna ma apucat privind la minunatiile tale!!!!Iti doresc o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  20. As sta toata ziua in asa cofetarie!!!! totul arata MINUNAT! sper sa castigi. ANCA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult Anca!
      Cand e vorba de relaxare si de dulciuri si eu mi-as dori sa fiu o prezenta constanta:-)))

      Ștergere
  21. Tu chiar esti ceva aparte! Din atatea bunataturi n-am fost in stare sa aleg una favorita,m-ai pus in imposibilitatea de a face acest lucru,fiind totul este exceptional! Bravo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac!Asta era si scopul,ca toate sa fie atragatoare si apetisante,ca sa stimuleze ''dependentul de cafea'' sa guste din toate:-)
      Multumesc mult Miti!

      Ștergere
  22. angi, e divin tot ceea ce faci! ai foarte multa rabdare si esti extrem de priceputa! ma minunez de fiecare data cand ma uit peste retetele tale! e extraordinar, sa stii! te felicit si iti urez succes mai departe! tine-o tot asa! alex

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alex mersi!In mare parte nu as fi reusit atatea nici fara tine si fara toata incurajarea ta,deci direct sau indirect, esti partasa la progresul meu!
      Te pup!

      Ștergere
  23. E Dumnezeiasca acesta cafenea virtuala Angi draga !
    Cu siguranta ti-ai gresit cariera...trebuia sa-ti deschizi o cofetarie -cafenea , ca in povesti.
    Cuvintele mele nu pot exprima admiratia pentru munca ta.
    Esti fenomenala !
    Sunt sigura ca Electrolux te are deja in vizor pina la sfirsitul concursului, sa-ti ofere, fara nici o frica , LOCUL I ...!!!
    Mult succes in continuare.
    Te tzuc si merg sa-ti vizitez blogul, sa vad pina cand tine concursul si care este premiul ce il meriti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult Sidy!Din nou TU m-ai lasat fara cuvinte.Atata apreciere e mult mai mult decat as putea cere,dar pentru mine,cuvintele voastre frumoase sunt cea mai mare rasplata:-).
      Mi-as dori sa puteti cu totii sa le si gustati,asa a-ti fi pe deplin convisa ca le merit!
      Multumesc din nou!
      Te tzuc si io!

      Ștergere
  24. toate temele ti-au iesit nemaipomenit, dar tema asta cu cafeaua arata extraordinar de frumos, e ca "Mona Lisa" al patiseriei. Te felicit din toata inima. Cristina

    RăspundețiȘtergere
  25. FELICITARI !Munca depusa nu are valoare financiara ci sentimemtala . Eu gatesc mult dar Cofetaria ta virtuala este ceva de vis ,eu nu as avea atata rabdare ca sa realizes ceea ce tu ai facut ....

    RăspundețiȘtergere
  26. Felicitari multe multe. Asa ceva nu cred ca am mai vazut. E nemaipomenit ceea ce faci. Succes la concur si bafta multa.

    RăspundețiȘtergere
  27. wow...nu am cuvinte sa descriu ceea ce ai facut...esti o adevarata artista ...bravo bravo bravo...te pup Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh...nici chiar artisat,dar iti multumesc frumos!
      Te pup si eu:-)

      Ștergere
  28. Nu mai pot de pofta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arata atat de bine, incat imi vine sa intru in desktop sa le gust pe toate,toate! Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  29. Retete de poveste,minunate!!!
    Felicitari Angelica!!!
    Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ca de obicei m-ai lasat fara cuvinte! Ce sa mai zic si eu citind toate comentariile: eu as zice toate intr-unul asa ca FELICITARI!!!!
    Sanda

    RăspundețiȘtergere
  31. Impresionat de-a dreptul!!! De fapt nici nu ma asteptam la altceva la cum te cunosc. Stiu ca pui mult suflet in ceea ce faci, faci totul din pasiune, cu multa rabdare si pricepere de aceea toate iti ies perfect. Felicitari si tine-o tot asa!
    DaviD

    RăspundețiȘtergere
  32. Maria Mociran
    Astazi am "baut" o cescuta cu crema de cafea si am mancat o tarta cu crema de ciocolata si cafea de la Mona. Sunt foarte, foarte bune. Sunt mandra ca te cunosc! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va plac.Si eu sunt onorata!
      Multumesc frumos!
      Cu stima:-)

      Ștergere
  33. Sincer raman muta cata rabdare, cate retete, cata migala timp si bani investiti pentru un concurs. Sincer esti formidabila si iti tin pumnii sa castigi pentru ca esti cea mai tare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Migala,rabdarea si toate cele,merg mana'n mana cu pasiunea mea pentru gatit si sunt indispensabile pentru mine.
      Multumesc frumos Bianca!

      Ștergere
  34. Impresionant. Felicitari si bafta in castigarea premiului dorit! Nico

    RăspundețiȘtergere
  35. Cafea.Cui i-ar fi trecut prin cap sa faca atatea preparate. Prezentarea e nepaipomenita daramite cand le si vezi in fata ta la propriu.Atata dragoste de unde tot izvoraste .Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am...ma bucur insa ca iti plac toate.Un dependent de cafea nu s-ar fi multumit doar cu o prajitura nu-i asa?Doar ne stim noi pe noi:-)))
      Mersi mult!Te pup cu drag!

      Ștergere
  36. Daca Elecrolux nu te premiaza...inseamna ca totul e o joaca pentru ei, nimic mai mult!
    Esti geniala!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. totul arata superb si foarte, foarte delicios..le-as manca pe toate, cate una in fiecare zi, numai sa le gust si sa aflu gustul apetisant si savuros pe care il au fiecare :D

    RăspundețiȘtergere
  38. TOATE ARATA SENZATIONAL!!! FELICITARI!!! GEORGIANA POPA

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...