miercuri, 29 aprilie 2020

Gogosi indulcite cu Dulcisor, glazurate cu ciocolata Sweeteria ~si un CONCURS #farazahar

Bine v-am găsit, dragi prieteni! 
Nu a fost - si inca nu este - un drum usor, pe o piata plina de tentatii
dulci si intr-o societate care se situeaza pe locul 1 in Europa la
consumul de zahar/cap de locuitor (evident, tot loc fruntas ocupam si in
cazul numarului de diabetici - adulti si copii).
2020 a venit cu vesti bune pentru voi: din 14 februarie, gamele Sweeteria pot fi gasite in magazine naturiste, in plafare, si in reteaua DM Drogerie Markt (110 magazine in toata tara).
Celelalte produse din portofoliul Sweeteria pot fi gasite pe
Si pentru a celebra aceasta ocazie, am pregatit o super gustoasa reteta dulce, dar fără zahăr, cu ingrediente la indemana oricui. 
Acum că avem mai mult timp liber, e musai de pregătit aceste gogoși glazurate cu ciocolată Sweeteria și îndulcite cu Dulcișor. 
Avem si un concurs aniversar pentru voi!
Vom oferi doua premii, unul pe Facebook si unul pe Instagram, constand in produse Dulcisor,
ciocolata fara zahar si dulciuri Sweeteria.
*Ce trebuie sa faceti este:
-sa dati tag la 2-3 prieteni cu care va este dor sa savurati o cafea, un ceai, sau ceva dulce #fara zahar.
-cu mare drag si un like/follow la pagina Sweeteria.
*Incepem de azi, 29 aprilie, pana luni, 4 mai.
*Castigatorul se va alege cu sistemul Random.
Abia astept sa vad de cine va este cel mai dor :)
Succes!
Bun, sa revenim la acel super dulce, #farazahar, gogosile.
Reteta este mai jos, dar mai intai, în câteva cuvinte, am sa va zic câteva despre acest brand si produsele acestuia;



*Dulcisor by Sweeteria - 3 forme de ambalare: pulbere cooking, cuburi
si piramide
 * Indulcitor de ultima generatie obtinut din extract de inalta puritate, 100% natural din Stevia Rebaudiana  si eritritol (obtinut din porumb).
Cu zero calorii si zero indice glicemic - inlocuitor ideal al zaharului si al indulcitorilor
artificiali, bun prieten al diabeticilor si al tuturor celor care tin diete.
Multumita procesului inovator de productie, cele doua ingrediente vegetale fuzioneaza intr-un singur cristal cu gust omogen, oferind consumatorului experienta unui inlocuitor perfect al zaharului sau al indulcitorilor artificiali.
– 1 lingurita Dulcisor (5 g) = 1 lingura zahar (10 g)

*Drajatele sub acoperire de #ciocolatafarazahar: migdale crude, alune
de padure crude, stafide si prune deshidratate
* prima gama de drajeuri in ciocolata fara zahar din Romania
O explozie de bucurie în orice moment al zilei, când ai poftă de ceva dulce, cu indulcitor din Stevia, fara calorii. 
Prelungește-ți pauzele, gustarile și clipele de relaxare cu alunele de padure sub acoperire de ciocolată amaruie și bucură-te de gustul lor intens, dulce-natural. 
Alunele de padure drajate Sweeteria sunt acoperite cu un strat generos de ciocolată, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT.
* Produs vegan/de post

*Gem de capsuni, gem zmeura, dulceata afine, dulceata mure cu indulcitor natural Sweeteria
#farazahar adaugat, prima gama de dulceturi din Romania realizate cu indulcitor natural din Stevia si, in acelasi timp, gama de gemuri si dulceturi cu cele mai putine calorii, de pe piata.
Am inchis gustul verii in borcanul Sweeteria cu dulceata fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia, cu zero calorii, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. 
Dulceturile Sweeteria sunt FIERTE RESPONSABIL, in vas de inox alimentar, non-alergic (fara nichel/mangan).
Incepe ziua, indiferent de anotimp, cu gustul savuros al capsunii coapte si aromate, culese de gospodari autohtoni, din culturi proprii, cultivate fara pesticide sau ingrasaminte chimice.
O poti savura simpla sau in combinatie cu untul de arahide Sweeteria, cu nuci sau seminte, intinsa pe paine, biscuiti sau in clatite, dar si ca topping pentru inghetate, prajituri sau smoothie-uri. 
*Produs vegan/de post.

*Banuti de ciocolata amaruie Sweeteria (100% Cacao) 
Dacă alegi sa savurezi un desert facut in casa, ori optezi pentru a-ti decora inghetata favorita, banutii de cicolata sunt alegerea ideala.
 Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie si banutii Sweeteria fara zahar adaugat se vor rostogoli pentru a-ti satisface inclusiv pofta de crema de ciocolata, mousse-uri sau budinci, pentru ca ii poti transforma rapid in glazuri, topping-uri, sau rauri de ciocolata pentru fondue, alaturi de frigarui cu fructe.
Alege banutii Sweeteria din masa de cacao pura pentru a te bucura de gustul intens de ciocolata. Contin cu mult mai putine calorii fata de ciocolata amaruie obisnuita. 
*Produs vegan/de post.

*Batoanele de cereale cu cacao
*Indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fara zahar adaugat.
Aceste batoane sunt ideale pentru o gustare rapida la birou, la plimbare sau chiar in masina, ori in recreatia mare, la antrenament sau la joaca! 
*Produs vegan/de post.

Si acum reteta :)
*Gogoși indulcite cu Dulcisor, glazurate cu ciocolata Sweeteria*
Ingrediente:
*Gogosi:
-280 gr. faină
-3 linguri de zahăr Dulcișor
-puțină sare
-120 ml. lapte călduț
-1 ou
-40 gr. unt topit
-7 gr. drojdie uscată
*Pentru glazura de ciocolată:
-300 gr. bănuți de ciocolată Sweeteria 
-arahide glazurate

Mod de preparare:
1.Într-un castron amestecăm făina cernută cu zahărul Dulcișor și sarea. 
2.Separat într-un vas punem laptele călduț, oul, drojdia și batem bine cu un tel. 
3 Adăugăm amestecul de lapte la făină și mixăm la viteză mare cam 3 minute, după aceea, reducem viteza la minim și mai mixăm încă alte 10 minute. Aluatul va fi lipicios și destul de moale, dar nu fiți tentați să mai adăugați făină, așa trebuie să arate în final. 
4.Transferăm aluatul într-un bol uns cu ulei, acoperim vasul cu folie alimentară și îl lăsăm la dospit, la loc cald cam 1-2 ore până își dublează volumul. 
5.După ce trece acest timp, pudrăm masa lejer cu puțină făină și răsturnăm aluatul pe ea. 
6.Îl întindem cu sucitoarea într-o foaie groasă cam de 1.5 cm. Cu o formă de gogoși, sau cu 2 pahare diferite, decupăm aluatul. Partea care cade o refrământăm și decupăm din nou alte gogoși. 
7.Când am terminat de decupat tot aluatul așezăm gogoșile pe câte o bucată de hârtie cerată tăiată în pătrate puțin mai mari decât dimensiunea gogoșilor. 
8.Astfel așezate gogoșile, le lăsăm la dospit cam 20 de minute. 
9.După acest timp, punem la încins, cam la 160 grade o craticioară cu ulei. Când uleiul a atins această temperatură, luăm hârtia cerată și cu ajutorul ei, punem pe rând, câte 2-3 gogoși la prăjit. Le lăsăm până sunt aurii întorcându-le de pe o parte pe alta.Încercăm să menținem aceeași temperatură la ulei pe toată perioada prăjirii. 
10.Când sunt gata de prăjit gogoșile, frumoase și aurii, le punem la temperat pe un grătar.
11.Între timp, punem bănuții de ciocolată Sweeteria într-un castron și îi topim pe baie de abur. 
12.Când ciocolata s-a topit și este moale și mătăsoasă, scufundăm în ea până la jumătate, pe rând, câte o gogoașă. O punem pe un grătar la scurs și presărăm deasupra câteva bucățele de arahide glazurate, sau orice alt topping doriți. 
13.Gogoșile super pufoase și gustoase sunt gata de servit. Sunt absolut minunate. 
Poftă bună vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...