luni, 18 iunie 2018

Supa rece de porumb Sun Food cu seminte crocante de susan

Pentru zile călduroase de vară, pentru un prânz rapid, sau , pur și simplu pentru o mâncare delicioasă...acestea sunt câteva dintre motivele pentru care merită să alegeți să pregătiți supa rece de porumb Sun Food cu topping crocant de susan.
Fină, mătăsoasă, delicioasă, per total, alegerea perfectă!
Găsiți alături de conserva de porumb Sun Food și o gama variată de alte conserve pe site-ul www.sunfood.ro,  sau pe pagina lor de facebook.
Enjoy!

Ingrediente:
* Supă de porumb:
-1 conservă de porumb Sun Food
-4-6 cartofi noi curatati de coaja
-1 ceapa alba
-2 linguri de unt
-sare
-1/4 linguriță piper proaspăt măcinat
-600 ml. apa
*Topping:
-2 linguri de unt
-1 linguriță semințe de susan
-putina boia afumata

Mod de preparare:
*Pregatim supa rece de porumb:
1.Într-o tigaie punem untul și porumbul din conserva Sun Food bine scurs de zeamă.
2.Condimentăm cu sare, piper și prăjim totul bine cam 3-4 minute până porumbul este ușor rumenit.

3.Adăugăm apoi ceapa albă tăiată mărunt și mai prăjim pana și aceasta este bine rumenită.

4.Adăugăm 600 ml. apă și cartofii tăiați cubulețe foarte mărunte.
5.Lăsăm să fiarbă până cartofii sunt pătrunși, după care, răsturnăm toată compoziția într-un blender.Mixăm bine până ne rezultă un piure mai moale.

6.Punem vasul cu supă la rece pentru cel putin 4 ore.

*Cu puțin timp inainte de a servi supa, pregătim topping-ul crocant de susan;
1.Punem intr-o tigaie untul și îl prăjim bine cam 3-4 minute până aceste devine auriu.
2.Adăugăm semințele de susan și le prăjim și pe ele bine până sunt crocante.
3.La final adaugam boiaua, apoi tragem de pe foc tigaia.

*Pentru servire...
1.Punem în farfurii supa rece de porumb și deasupra câte 1-2 lingurițe de topping.
2.Servim foarte rece cu bruschete de pâine prajita.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...