luni, 19 octombrie 2015

3.Cum folosesc Sistemul de vidare si sigilare Food Saver?

3.Cum folosesc Sistemul de vidare si sigilare Food Saver?
Este complicat?

Daca va puneti aceasta intrebare eu va raspund cu toata increderea ca NU este deloc complicat!
Modalitatea de vidare este extrem de simpla si eficienta.
In doar in cativa pasi si cu minim de efort putea ambala si vida alimente, sau produse.
Acest sistem de vidare Food Saver prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea pentru timp indelungat.
***

Cum procedam?
Pentru inceput tot ce trebuie sa facem este să introducem punga în aparat și să fixam capacul, sau furtunul în accesoriile dedicate.Doar prin apăsarea unui buton aparatul videază și sigilează alimentele în mod automat, rapid și igienic.
Vedeti?Ce v-am spus?Modul de folosire este foarte simplu.Daca ar fi o o luam pe pasi trebuie doar atat:
Sa conectam aparatul la o sursa de energie.

-printr-o simpla apasare deschidem capacul aparatului;

-trebuie doar sa asezam rola cu pungi în aparat;

-derulam punga putin in afara aparatului cam 2 cm. si o etanșam prin apasarea simpla a unui buton.

-ne realizam o punga cat de mare vrem deruland usor rola;

-apoi o taiem cu ajutorul cutter-ului cu care este prevazut acest minunat sistem de vidare;

-luam punga si punem in ea orice aliment dorim la pastrare, sau la marinare;

-asezam marginea pungii in tavita speciala;

-inchidem aparatul pana cu o miscare ferma pana se aude un click;

-si ....doar sa apăsam butonul de vidare.
Atât!..de restul se ocupa sistemul vidare FoodSaver deoarece este prevazut cu un indicator cu led care ne spune in ce stadiu este procesul de vidare.

-la deschiderea aparatului se va elibera presiunea printr-un suntet fin si ta-daaa....gata...alimentul este vidat si ii este pastrata prosetimea pe o perioada indelungata de timp.



Simplu si foooarte eficient:)

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...