duminică, 18 ianuarie 2015

Masa festiva si un ''Masterchef la mine acasa cu Sun Food&Laura Adamache Retete Culinare”


Anul 2014.
Este primul an cand eu am organizat sa petrecem noaptea de Anul Nou la tara.
Pana acum parca nu m-am incumetat sa merg deoarece, ba dadeam vina pe vreme, ba ca nu am spatiu sa pregatesc toate cele, ba nu mai stiu eu din ce motive.
Uite ca anul a trecut cu multe schimbari.Acum nimic nu m-a mai impiedicat sa fac acest lucru posibil.Am bucatarie noua la tara...bine, inca nu e gata de tot, mai este destul de lucru, dar macar pot sa zic ca am locul meu unde sa gatesc.
Iarna a fost minunata anul acesta.Cu toate ca nu am avut zapada, a fost mai mult decat frumos.Doua zile magice si fermecate, asa, ca-n povesti.
Eu sarbatoresc ziua mea de nastere in aceeasi zi cu Sun Food. Ei au implinit 8 ani, eu ...18:)))glumesc....cu mult mai multi.
Dar, anul acesta Sun Food a venit cu un cadou si pentru toti cititorii lor.Un concurs cu o tema grozava care se potrivea de minune cu planurile mele de Revelion:o masa festiva, bogata frumoasa, cu personaje principale: conservele Sun Food alaturi de bucate delicioase si colindatori, sau uratori care sa le si deguste.
Si pentru ca m-am decis sa particip si eu, m-am pus pe treaba: mi-am ales, meniul, mi-am facut cumparaturile, mi-am luat aparatul foto, sculele, accesoriile si recuzita in spate si-am mers la tara.
Am inceput cu mare drag sa gatesc mancaruri delicioase, apoi sa le dichisesc pe farfurii, apoi sa-mi creez decorul si decoratiuni inedite care sa imi faca masa si atmosfera cat mai placute.
Pe o vreme geroasa am mers, am venit, am facut si am dres pana am terminat de pregatit totul exact la limita cat sa pot face si niste poze nocturne cu o masa de sarbatoare de toata frumusetea si...bunatatea.
Am avut ajutoare de nadejde.Toti, in frunte cu copiii mei am lucrat si am pregatit totul pentru ca seara de Anul Nou sa fie una magica si frumoasa.
Am imortalizat in muuuulte imagini ca tare frumos a fost totul.Aceste imagini le-am tot triat in asa fel incat sa va prezint si voua esenta acestei seri minunate.
Pe langa alte bunanati va  prezint si retetele ''rulada de curcan cu ananas si merisoare in manta de foietaj'' si ''bomba de ciocolata cu ananas si merisoare'' alaturi de pozele care, in viziunea mea ar sarbatorii aniversarea printr-o masa festiva a celor care ne incanta cu produse minunate si anume:Sun Food legume si fructe Romania, prin intermediul si gazduirea lui Laura Adamache.
Deci“Particip cu aceste retete la concursul Masterchef la mine acasa cu Sun Food, de pe blogul Laura Adamache Retete Culinare“. 
Sunt mandra si usurata ca am reusit sa duc la bun sfarsit aceasta provocare pe care Sun Food ne-a dat-o odata cu aniversarea celor 8 ani.
Sunt mandra ca am putut oferi invitatilor mei o seara de care sa se povesteasca mult timp de acum incolo si sunt bucuroasa ca am reusit sa am familia si pe cei dragi aproape.
Acum, cand vad aceasta postare finalizata, imi permit sa imi trag si eu sufletul alaturi de o felie de tort si o cupa de sampanie.
Inchin in cinstea invitatilor mei fara de care toate acestea nu ar fi fost posibile si inchin in cinstea lui Sun Food  caruia le multumesc frumos pentru aceasta provocare.Rostesc o calda urare in cinstea aniversarii lor de 8 ani:
 LA MULTI ANI SUN FOOD! 
Multumesc frumos tuturor si...LA MULTI ANI SI VOUA TUTUROR!!!


In loc de flori, am pregatit lui Sun Food o coronita de Craciun facuta de mine, cu o dedicatie.
Arata asa:

...si o masa de sarbatoare, o masa festiva care arata cam....asa:


Am sa va zic cam ce a continut meniul serii.
*Am inceput masa cu niste delicioase gustari.


*Mai intai prezint minunatele ''Oua scotiene servite cu sos de maioneza fiarta'';



*Apoi...''patratele foietate cu prosciutto si ardei iute'' ...picante si indraznete.
Aceasta gustare ar fi una banala daca n-ar avea inca un ingredient principal:ardeiul iute.
Mic si infocat, tipic regiunilor calde, ardeiul iute este protagonistul felurilor de mancare robuste si savuroase.
El poate sa dea un gust aparte si celor mai fade entree-uri si celor mai rafinate gustari si in mod spectaculos si deserturilor si conservelor.Ca l-am ales ca ''personaj principal'' in aceasta gustare? ...ce pot sa zic?...e numai de bine:)



*Am savurat cu mare pofta si ''quiche cu legume Sun food'', mai exact cu porumb, naut si ciuperci''.O pufosenie absolut minunata!
Din punctul meu de vedere quiche-ul in tava de tarta este super bun, dar de data aceasta nu mi-a convenit aspectul uni la prezentarea finala pentru ca il consideram cam prea brut.
Asa ca ,am incercat altceva :quiche cu legume in forme de mini tarte.Aspectul final este total transformat, mai ingrijit si mai rafinat.Imi place muuult!
Am facut nu demult quiche la tava mare si sincer va zic, a fost cam mare bataie pe partea de deasupra si pe marginile alea crocante si savuroase.
Cu quiche-ul pregatit in forme de tarte, fiecare are portia lui crocanta, dar si plina de savoare a acestui minunat si delicios preparat .Sunteti de acord cu mine?



*Au urmat ''bruschete cu peste, lamaie si masline''.
Sincer, pot sa zic doar ca au fost grozave:)


*Neaparat si obligatoriu nu a putut lipsi de pe masa mea de sarbatoare deliciosul ''cozonac sarat'' care ne place atat de mult si pe care il pregatesc de fiecare data cand am cate o masa mai speciala ...si nu numai.
Absolut minunat!Multumesc din nou lui Laura Adamache pentru reteta.


*Eh...sa nu cumva sa uit de crocantii ''mini hotdogs cu carnat de casa'' proaspat scos de la fum.
Nebunie totala... au fost deliciosi.

*Clasicile ''chiftelute'' le-am pregatit din carne de curcan amestecata cu carne de porc si le-am asociat cu un sos de maioneza si cateva rosioare cherry care au dat un plus de aroma si savoare.
Insirate pe cate o crenguta de rozmarin, prezentarea, la fel ca si gustul nu s-au lasat mai prejos.

* ''Carnaciorii sticks usor picanti inveliti in foietaj'' merg de minune impreuna si sunt printre gustarile preferate ale copiilor mei.Au servit o gramada:)

*O ''gustare cu miez de lapte si varza rosie''  = finete cu gust intens.
O combinatie mai mult decat potrivita.

*Apetisantele si dragalasele ''buchetele din salam uscat umplute cu crema pufoasa'' au facut deliciul tuturor!


*Siiii... mai pe la urma, au fost savurati cu la fel de mare placere ''tortitzi cu crema de branza''.

Am avut in continuarea mesei si antreuri la fel de surprinzatoare.
Pentru inceput, ce ador eu tare mult sunt terinele.
Am pregatit pentru masa festiva ''terina de curcan cu merisoare, porumb  si naut invelita in bacon''.O combinatie care mi-a dat ceva emotii pentru ca nu stiam care va fi rezultatul final, dar nu regret deloc ca am incercat-o pentru ca este absolut divina.Merg de minune impreuna si cu siguranta am sa o mai repet.


Am mai incercat pentru antreu un fel cu care sincera sa fiu chiar am vrut sa imi impresionez musafirii, dar si pe voi.Am incercat pentru prima data ''pate mandarin cu naut'', o reteta compusa de marele chef Heston Blumenthal.
O combinatie indita, aromata, divina si mai mult decat atat, o prezentare de exceptie.Pentru realizarea acestei retete mi-au trebuit 3 zile, deoarece secretul consta in marinarea ingredientul principal, ficatul, cu tot felul de mirodenii deosebite.
Ma intreb daca o sa ziceti ce-s astea.Eh...as zice eu:''ceva foarte bun''.
Ce am combinat in acest preparat este ceva care-mi pare ciudat pana si mie, dar va zic ca e ceva minunat si foarte compatibil mai ales ca am adus un ingredient in plus:nautul.Un gust subtil si aromat de ficat de curcan, intr-un invelis special de mandarine.
Aromele sunt placute, completeaza arsenalul delicios cu care s-a obisnuit ficatul sa ne delecteze.
Mi-a placut mult acest ''pate mandarin cu naut''.Mi-a placut si mai mult forma de prezentare.Zic ca mi-a placut la trecut deoarece a fost savurat instant cu o curiozitate de care am fost foarte placut impresionata...asa ca, sa nu cereti, ca nu mai am:(
Poate data viitoare voi face mai multe, poate tot atunci voi incerca si un alt invelis.Ce va iesi ...si eu sunt curioasa, dar nu ma indoiesc cand spun ca va fi ceva la fel de bun.
Prezint mai jos cateva poze finale ca sa va delectati si voi, si in curand va veni si reteta.
Sper sa va placa si voua!
*Dupa acest impresionant pate mandarin, invitatii mei au putut gusta si o tava generoasa de ''gratin de cartofi, telina si porumb ''.
Acesta este ultimul fel care a mai completat meniul antreului.
Delicios asa-i?

*A urmat peste...asa ca sa ne poarte noroc tot anul.
Mai exact ''peste la cuptor cu lamaie, capere si sos''.

*A urmat apoi felul principal;
Am pregatit o ''rulada de carne cu merisoare si ananas in manta foietata''.Abia asteptam sa pregatesc rulada asta deoarece mie tare mult imi plac combinatiile dulci sarate.
A fost un fel de baza deosebit si foarte consistent pe care l-am servit alaturi de cartofi copti in untura, morcovi glazurati cu portocale, naut in folie si pastai aite.
Cine dorea, putea completa tot acest regal cu gusturi cu o dulceata din ardei iute si un sos din porumb cu hrean.
Deosebit de placut acest fel principal...parca si acum ii simt aroma. 


Rulada de curcan cu ananas si merisoare in manta foietata
Am incercat sa aduc acestei rulade de curcan niste ''asociati'' care sa ii puna in valoare atat textura cat si aroma.Am facut o alegere buna cand am ales ananasul si merisoarele.Aroma lor puternica, dar in acelasi timp discreta, in combinatie cu gustul placut acrisor al merisoarelor si usor dulceag al anansului, au facut ca gustul si textura rulazii de curcan sa fie una surprinzatoare.Tuturor le-a placut mixul acesta dulce-sarat si avalansa de arome. 
Cu siguranta voi mai repeta reteta si poate chiar voi incerca o alta combinatie.
Savurati!
Ingrediente:
-1.5 kg. piept de curcan, fara piele
-sare si piper
-150 gr. merisoare uscate
-200 gr. ananas cubulete Sun Food
-1 cub mic de unt
- 800 gr. aluat frantuzesc
-1 ou batut bine cu o lingura de lapte
-ulei de masline
-3-5 crengute de rozmarin
-5 frunze de salvie
-4-5 frunze uscate de curry
-1-2 mandarine (sau portocale)
-8-10 boabe de piper sichuan
-4-5 catei de usturoi
-1 ceapa crestata in 4
-2 morcovi taiati in doua pe lung
-1/4 lingurita boia afumata
-1 varf de cutit piper macinat
-1/4 lingurita de sare
-1 pahar de vin alb
Mai avem nevoie de:
-sfoara pentru legat
-faina pentru pudrat masa cand intindem aluatul

Mod de preparare:
1.Pornim cuptorul la 180 grade, sau la treapta medie.
2.Luam pieptul de curcan si il sectionam pe lung cu un cutit foarte bine ascutit in asa fel incat sa ne rezulte o bucata cat mai plata si mai mare de carne....cam ca si un snitel urias.
3.Cand am reusit sa dam carnii aceasta forma, o condimentam bine.
4.Intr-o tigaie punem merisoarele si ananasul impreuna cu cubul de unt.Dam tigaia la foc iute si calim fructele cam 1 minut amestecand prin scuturare tigaia de cateva ori.Cand sunt gata le lasam sa se raceasca.Luam din tigaie cam 2 linguri mari de fructe (le vom folosi mai incolo) si apoi restul le rasturnam deasupra bucatii de carne imprastiindu-le uniform pe toata suprafata.

5.Incepem sa rulam felia de carne cat de strans putem.Cand am terminat de rulat, luam o sfoara si legam totul.

6.Pe langa sfoara impanam carnea cu tot felul de mirodenii:cu felii de mandarine sau portocale, frunze de salvie, crengute de rozmarin.Presaram frunze de curry, piper boabe si cateii de usturoi zdrobiti sau taiati in doua.Condimentam cu un amestec din pudra de boia, sare si piper.

7.Asezam rulada intr-o tava potrivita pentru dimensiunea ei, turnam 2-3 cani de apa, asezam morcovii, ceapa, merisoarele si ananasul pe care le-am pus deoparte si dam totul la cuptor pentru aproximativ 60-70 de minute.
8.Dupa acest timp scoatem tava, turnam 1 pahar de vin alb si mai dam la cuptor.Lasam sa stea pana seaca tot lichidul.
9.Cand este gata, scoatem tava, luam rulada cu mare grija, indepartam sfoara, mirodeniile si o punem pe un gratar sa se raceasca complet.
10.Intre timp pudram lejer cu faina masa de lucru si desfacem aluatul frantuzesc.
11.Taiem o bucata dreptunghiulara de aluat de lungimea rulazii de carne si cam de trei ori latimea ei.Lasam o bucata de aluat si o punem deoparte pentru a putea face cateva modele deasupra.
12.Asezam rulada pe un capat al aluatului (pe lungime) si incepem sa rulam usor carnea.
13.Cand am terminat de rulat, asezam rulada obtinuta intr-o tava in care am pus putin ulei de masline.
14.Din bucatica de aluat care ne-a ramas taiem cateva fasii si facem deasupra cateva forme de careuri, zig zag, sau fiecare cum doreste.
15.Ungem toata suprafata cu ou batut si dam apoi tava la cuptor, la foc iute pentru alte 15-20 de minute, sau pana suprafata aluatului este rumen aurie.
16.Cand este gata, oprim cuptorul, o scoatem din tava, o punem pe un gratar si o lasam sa se raceasca cel putin 10 minute.

17.Cand este temperata rulada se poate servi feliata alaturi de garnituri de legume, diferite sosuri, sau dulceturi picante.
Nota:Daca nu doriti sa o coaceti pe moment, se poate da la frigider pana a doua zi si abia apoi, chiar inainte de servire, sa se dea la copt.
Pofta mare s-aveti!





*Si in cele din urma...desertul;
Pentru desert nu puteam alege altceva decat un tort cu ciocolata...de fapt o''bomba de ciocolata umpluta cu o crema fina si usor acrisoara de branza inobilata cu ananas si merisoare''.
Incerc sa-l descriu in cuvinte, dar nu stiu daca o sa-mi iasa: umplutura fina si pufoasa, aromatizata de  merisoare si a ananas impreuna cu glazura de ciocolata, au facut ca aceasta bomba sa urce vertiginos in topul preferintelor mele la categoria dulciuri.
Imi place contrastul de la acest tort si anume textura fructelor care, desi pare dura ,dupa prima imbucatura realizezi ca este in perfecta armonie cu crema.Combinatia in sine pentru mine este ceva care nu se uita usor, poate niciodata.Mi-a placut foarte mult si abia astept sa o mai fac din nou,cu toate ca imi cam ia mult timp.
Oricum...merita!


Bomba de ciocolata cu ananas si merisoare
Ador simplitatea si eleganta acestui tort, dar cel mai mult imi place aspectul aerat al cremei,
alaturi de avalansa de arome care te izbesc de prima data ce te apropii de el.
Am incercat fara urma de regret, o combinatie indrazneata a aromelor pe care sa o poarte acest tort:ciocolata, insotita de o crema fina cu ananas si merisoare care sa fie in asentimentul gusturilor mereu la moda: ciocolata si fructe.
Fructele sunt ingredientele cele mai simple, dar care mie mi-au creat o dependenta .Probabil e de vina consistenta lor crocanta-elastica pe care o savurez inca de la prima imbucatura.
Foile de blat dau o nota densa, moderna, pe cand crema ne aduce un iz mai vintaje, ca sa-i zic asa.
Totul este mascat sub un nor matasos de ciocolata.
E un tort special, de neegalat si destul de greu de povestit fara a folosi cuvinte precum divin, minunat sau senzational, dar, cred ca trebuie neaparat sa gustati ca sa intelegeti ce spun.
Am catalogat aceasta bomba de ciocolata ca fiind o delicatesa.
Gustul fiecarui tort este unic, fiind acela care pune degustatorul in dificultate, de aceea am mers pe ideea ca tortul va arata frumos , dar nu ajunge! Tortul trebuie sa fie si cu adevarat delicios! Abia atunci stiu ca tortul este perfect!

Ingrediente:
Blat:~2 bucati
-175 gr. unt foarte moale
-200 gr. faina
-200 gr.zahar tos
-4 oua mari
-3 linguri de cacao
-1 lingurita bicarbonat de sodiu
-1 1/2 lingurita praf de copt
-75 gr. lapte batut sau iaurt
-2 lingurite esenta de vanilie
-2 linguri otet
-1 praf de sare
Mai avem nevoie de:
-putin unt pentru uns tavile
-faina pentru pudrat tavile
-amidon pentru pudrat formele
-folie alimentara pentru tapetat formele
Crema:
-150 ml. frisca
-200 gr. ciocolata alba tocata fin
-coaja rasa de la 2 portocale
-200 gr. crema de branza
-4 linguri cu zahar praf
-100 gr. merisoare uscate
-100 gr. ananas taiat cuburi marunt si stors bine
-2 linguri de cognac
-1 lingura de zahar
Ganache de ciocolata:
-100 gr. ciocolata neagra tocata fin
-200 gr. ciocolata cu lapte tocata fin
-250 ml. frisca
-1 lingura esenta de vanilie
Decor:
-50 gr. ciocolata alba
-1 lingura frisca lichida
-merisoare
-bombonele stelute
-praf argintiu

Mod de preparare:
*Incepem sa pregatim blaturile asa:
1.Pornim cuptorul la treapta medie (160 grade) si il lasam sa se incinga.
2.Ungem cu unt si pudram apoi faina in doua tavi cu diametrul de 20-25 cm.
3.Pregatim doua castroane identice rotunde si bombate cu diametrul de 16 cm.(ale mele au fost de plastic).Le imbracam peste tot cu folie alimentara.Le pudram cu putin amidon si apoi le scuturam bine de surplus.Le punem deoparte.
4.Punem intr-un castron mare toate ingredientele si cu o lingura de lemn, sau cu un tel, amestecam lejer totul pana obtinem un amestec omogen.

5.Impartim compozitia rezultata in mod egal in cele doua tavi pregatite anterior.
6.Dam tavile la cuptor la temperatura specificata mai sus pentru 45 de minute.
7.Cand timpul a trecut si blaturile au trecut testul scobitorii, le scoatem si le lasam cam 2-3 minute sa se tempereze.
8.Rasturnam blaturile pe un gratar si apoi, cu foarte mare grija le luam si le punem in castroanele rotunde si bombate pregatite mai sus.
9.Presam usor cu mana in asa fel incat blaturile sa ajunga pana pe fundul castronului.Nivelam acum cat blatul este inca cald si partile laterale in asa fel incat sa aiba un aspect uniform.
10.Dupa ce am terminat de asezat blaturile in forme, le punem deoparte si le lasam la racit, sau le putem da chiar la frigider.

*Acum ne pregatim sa facem crema pentru umplutura.Procedam asa:
1.Punem ciocolata alba intr-un bol.
2.Punem frisca intr-o cratita impreuna cu coaja de portocala rasa.O punem la foc domol, chiar foarte incet, pana frisca incepe sa se infierbante, dar, avem grija sa nu dea in fiert.

3.Cand frisca este fierbinte o turnam peste ciocolata alba.Amestecam cu un tel pana aceasta devine o crema fina si lucioasa.
4.Intr-o tigaie punem ananasul, zaharul si cognacul.Dam tigaia pe foc si lasam la foc mediu sa dea cateva clocote pana scade tot lichidul, apoi punem merisoarele si mai dam 1 minut pe foc.
5.Cand este gata, luam tigaia de pe foc si o punem deoparte sa se raceasca.

6.In alt bol punem crema de branza si o batem putin pentru a se aera.
7.Adaugam zaharul pudra, mai amestecam putin, apoi punem si crema racita de ciocolata alba.Adaugam merisoarele si ananasul imbatate in cognac si apoi, cu o spatula si cu miscari usoare incepem sa amestecam si sa incorporam totul pana obtinem o crema pufoasa.
8.Cand am terminat dam amestecul la frigider cam pentru 15-20 de minute.

*Acum incepem asamblarea bombei de ciocolata:
1.Dupa acest timp scoatem crema si incepem sa umplem scobiturile celor doua blaturi.Ungem un strat destul de generos si deasupra celor 2 sfere penrtu a face priza buna si a se lipi intre ele.
2.Cand am terminat de umplut, dam ''mingea'' rezultata la rece pentru inca 20 de minute.

*Incepem sa pregatim si crema ganache:
1.Punem frisca intr-o cratita impreuna cu esenta de vanilie.O punem la foc domol, chiar foarte incet, pana frisca incepe sa se infierbante, dar, avem grija sa nu dea in fiert.
2.Cand frisca este fierbinte o turnam peste ciocolata neagra si cea cu lapte.Amestecam cu un tel pana obtinem o crema fina si lucioasa pe care o dam apoi la rece pentru cel putin 20 de minute.

*Incepem decorarea exterioara.Procedam asa:
1.Dupa ce bomba si ciocolata ganache au stat putin la frigider, le scoatem si incepem sa  imbracam tot exteriorul ''bombei'' in ganache de ciocolata neagra.Ne ajutam de un cutit sau de o spatula.
2.Cand am terminat de intins ganache-ul de ciocolata pe toata suprafata, asezam la topit pe baie de abur ciocolata alba pusa intr-un castron impreuna cu frisca.Cand este fluida, turnam in varful tortului rezultat putina ciocolata si lasam sa se prelinga in jos, de jur imprejur.
3.Decoram in varful cu merisoare, stelute de zahar sau, alte decoratiuni comestibile de care aveti, sau de care vreti.
4.Cand am terminat, dam bomba rezultata la rece pana in momentul servirii.
S-avem pofta si un an minunat!!!
Nota:Reteta este marca Good Food Romania.


*Si ca sa completam cu inca ceva dulce, am ales mereu incantatoarele ''trufe de ciocolata cu alune'' tavalite prin nuca de cocos.

Acum dupa ce v-am prezentat tot acest meniu constat ce deja mi-e foame:))).
Bun, bun, merg la masa imediat, dar, dati-mi voie sa va spun si cum a aratat in final masa mea festiva dedicata lui Sun Food.
Am ales culoarea mov, deoarece, nu stiu de ce anul acesta tare mult mi-a placut movul si culoarea lime.
Daca am facut o balanta intre cele doua culori care m-au incantat anul aceasta, movul a inclinat balanta in favoarea sa, asa ca ...mov a fost.
Am mers pe tema rustic-elegant.N-as sti sa va spun de ce ador eu tentele astea rustice, ideea este ca mi-au placut si-mi vor placea in continuare, asa ca, parte din masa mea de sarbatoare se incadreaza in acest tipar.
*Si am inceput cu pregatirea cam asa...ca in poze:
-in loc de farfurii suport am ales niste rondele rustice de lemn.


-in loc de decoratiuni cumparate, mi-am facut eu una dintr-o cutie de la mazarea Sun Food in care am pus crengute, conuri, macese si mai nu stiu cate altele le-am avut la indemana.Imi place tare mult cum a iesit si sa stiti ca inca o mai am:)


*Apoi cu pregatirea decoratiunilor ;
In prim plan am vrut sa am niste ''sfesnice'' mai speciale.Asa ca, cutiile de la conservele Sun food si-au indeplinit cu mare succes acest rol.Am avut niste decoratiuni de toata frumusetea cu aceste cutii.
Le-am gaurit, am pus ata, am cate o pastila de lumanare si apoi ta-daaaa...gata decoratiunile mele care urmau sa fie in ton cu masa mea de sarbatoare.
Am agatat si globuri in ton cu culoarea, am pus cateva beculete si am facut ca ambientul mesei sa fie unul de vis care mi-a surprins musafirii.


*Am primit cu plugusorul si tare bine s-au ospatat cei care ne-au trecut pragul si ne-au urat asa cum e traditia pe la noi.
*Siii..... masa festiva de sarbatoare a aratat cam asa:
Vizionare placuta si tare-mi doresc sa va am pe toti musafiri intr-un an daca v-a placut.
Multumesc ca mi-ati trecut pragul macar virtual si ati impartit cu mine toate aceste trairi.


La multi ani Sun Food!
La multi ani tuturor!!!!

Nota:In final poate doriti sa vedeti si cam cum au aratat pregatirile in spatele culisei, vedeti in pozele de mai jos.
*Baghete cu cascaval pentru mini hotdos cu carnati;


*Porumb, ciuperci si naut picant pentru quiche cu legume;


*Pregatirea in forme a quiche-urilor cu legume;


*Pate mandarin cu naut....
Atat!
Ne mai auzim...

11 comentarii:

  1. Esti fenomenala Angi!
    Totul e minunat si cred ca ai muncit mult.
    Felicitari din inima.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ramas fara cuvinte. Bravo este putin spus, sincer. Pupici si succes, sigur o sa castigi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne cum arata totul <3, am ramas fara cuvinte uitandu-ma rand pe rand la fiecare poza. Cata rabdare ai si cate lucruri frumoase, idei minunate ai. Ca sa nu mai zic ca iti trebuie saptamani sa pregatesti atatea bunatati. Bravo! Nu exista nota pt tine pt ca nu s-a inventat o nota mai mare decat 10 :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! De fiecare data ma uimesti ... ca e greu sa-mi gasesc cuvintele. Multumesc pentru aceasta vizita virtuala! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Zau ca m-ai lasat fara cuvinte....
    Chiar nu mai pot sa comentez nimic, doar un singur cuvant: PERFECT !
    Nu este nimic la care sa obiectez sau sa spun ca nu mi-a placut, crede-ma Angi....
    La anul, ar fi bine sa organizezi tu Revelionul si noi sa ne cumparam bilete. In oricare restaurant mergeam, nu era tratati asa regeste ca la masa ta !
    Deja se stie castigatoarea la "Masterchef la mine acasa" organizat de Laura Adamache ! TU vei fi aceea. Este imposibil sa fie altcineva, uita-te la preparatele celelalte....
    Te tzuc Angi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Absolut superb.
    Felicitari pentru retete si pentru fotografii, daca ne-am cunoaste cred ca mi-as face mereu drum pe la tine sa vad ce mai gatesti si sa gust cate ceva. Un an nou minunat sa ai, plin de inspiratie, bucate gustoase si oameni faini alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunata masa,minunate retete,minunate aranjamente!Esti un talent,Angi.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. pfuoiiii Dumnezeule. Mai rau ca-n povesti . Superb ! totul arata perfect. Felicitari .

    RăspundețiȘtergere
  9. esti fenomenala mai dat gata -felicitari pentru toate ideile geniale care le ai te urmaresc cu drag

    RăspundețiȘtergere
  10. Am citit, am admirat, m-am minunat. Superb totul, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vaaaaaai de iata mea cum arata totul. Cum n-am stiut eu sa vin sa sarbatoresc cu tine .Pupici si felicitari din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...