Scurt pe doi va zic asa: un deliciu crocant si cu interior cremos si picant!!!
Ingrediente:-pentru 2 sandvisuri--doua mini-baghete lunguiete
-1 catel de usturoi
-4 bucati mici de carnaciori picanti
-branza telemea de oaie Delaco (cam 80-100 gr.)
-cateva crengute de marar
-putin ulei de masline
Mod de preparare:
1.Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung.
2.Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava, frecam apoi cu usturoi fiecare bucata si le punem deoparte.
3.Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii picanti.Cand sunt usor rumeni, ii luam si ii punem pe un servet de bucatarie.
4.Asezam deaspura partii de jos a mini-baghetei cate doi carnaciori, apoi deasupra cate doua felii de branza telemea de oaie Delaco.
5.Punem si cealalta jumatate de bagheta, presam usor si punem sandvisurile gata asamblate in tava.Le dam la cuptor, la foc iute pentru 3 minute, sau pana se inmoaie branza.
6.Cand sunt gata, le scoatem si punem in fiecare sandvis cate un fir generos de marar verde.
7.Servim sandvisul cald!
Vom savura o gusrtare crocanta, aromata si apetisant de gustoasa.
Pofta mare va doresc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu