luni, 30 aprilie 2012

Mousse de branza cu mandarine


Aceasta reteta ne rasfata cu o spuma pufoasa,usoara si delicioasa de branza.''In gazda'', mandarinele sunt cele mai bune companioane.Garantat!!!

Ingrediente:


Mousse:
-1 cutie crema de branza fina(eu am folosit mascarpone)
-100 gr.zahar pudra
-100 ml. frisca
-1 lingurita esenta de portocale sau lamaie
-1 cutie compot de mandarine depelate(eu am luat-o de la Kaufland)

Pt.decor:
-50 ml.frisca batuta
-colorant orange si galben
-fructe sau orice doriti pentru decor

Mod de preparare:
1.Batem crema de branza intr-un bol pana devine spumoasa.Incet si pe rand adaugam zaharul pudra ,apoi esenta si frisca batuta .Continuam sa mixam aproape 1 minut la viteza medie ,apoi la mare.

2.Impartim crema in 3 -o parte o coloram in galben,o parte in portocaliu si a treia parte o lasam alba ,simpla.In pahare sau cupe...in ce doriti ,cu ajutorul unui pos cu dui punem un strat de spuma galbena,continuam cu cea portocalie punem mandarine scurse bine de zeama si apoi cu spuma alba.

3.Deasupra punem cate un mot de frisca si cate un fruct sau orice altceva ca si decor.

Se poate servi pe loc sau daca nu se poate pastra la rece pana in momentul servirii.


S-aveti pofta dulce!!!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...