duminică, 29 iulie 2012

Inghetata de zmeura cu vanilie si arahide glazurate

Timpul este pentru moment inamicul meu numarul 1:-(
Nu-mi ajunge deloc,dar cu toate astea ,ma bucur ca am reusit sa termin de postat aceasta reteta in timp util pentru a participa la Provocarea Dulce Romanie,care este gazduita luna aceasta de Simplu si bun.
Si pentru ca inghetata este acum la putere,n-am rezistat tentatiei de a pregati si eu una incredibil de buna,intr-o combinatie absolut senzationala!!
Pofta racoroasa va doresc!!!!

Tarte cu branza de capra,zmeura si lamaie

Am inca o reteta pentru Provocarea Dulce Romanie proiect initiat de Mihaela-De prin lume adunate,si gazduit luna aceasta de Simplu si bun.Este vorba despre o reteta in care am combinat toate cele trei ingrediente propuse in aceasta luna-branza de capra,zmeura si vanilia.Rezultatul???Niste tartele delicioase si savuroase exceptionale.Va las sa va convingeti si voi.
Enjoy!

sâmbătă, 28 iulie 2012

Bilute din branza de capra cu zmeura si ulei de busuioc

Finetea branzei de capra ,aroma suava a usturoiului si a busuiocului ,textura crocanta a pesmetului  si mireasma parmezanului fac ca aceasta gustare sa fie una deosebit de rafinata.
Si pentru ca eu cred cu tarie in cele scrise mai sus ,o trimit cu mare drag o trimit spre degustare stimatilor de la Simplu si bun ,gazdele Provocarii Dulce Romanie din luna aceasta.
Savurati!

joi, 26 iulie 2012

Prunissima


Am incercat o tarta in care domina fara doar si poate ,PRUNA.
E greu sa descriu cam ce senzatie am avut cand am gustat,am fost muuult surprinsa.Nu ma asteptam ca aluatul crocant,gustul dulce acrisor al prunelor,izul special al alunelor,gemul fin si aromat ,toate impreuna sa se completeze atat de perfect intr-un desert. Pruna, poate tocmai de ce o gaseam peste tot nu o consideram ''valoroasa'',dar dupa aceasta super tarta mi-am schimbat parerea si cu siguranta ii voi acorda un loc mai de cinste in meniul meu.
Din ingredientele date ies doua tarte cam de dimensiunea celei prezentate,sau una intr-o tava mai mare, cu conditia ca aluatul sa fie foarte subtire intins.Daca doriti sa pregatiti numai una ,cantitatile se pot injumatati.
Enjoy!

luni, 23 iulie 2012

Rosii in saramura

Am avut atatea rosii de toate natiile ca era si pacat sa nu ma bucur de ele si la iarna.Asa ca am ales sa le pun la borcan ....in saramura.Nu stiu cati stiu, dar rosiile au un grad mare de aciditate(un ph scazut)deci, sunt usor de conservat si incredibil de bune la iarna :-)))
Enjoy!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...