vineri, 20 aprilie 2012

Pizza ''inflorita''

Aceasta pizza inflorita are in fiecare crestatura cate o mica armata de arome.In prima faza cand o pregatesti pare micuta ,ca mai apoi,dupa ce sta la cuptor ,sa infloreasca pur si simplu atat la aspect cat si la gust.Se imbina toata ingredientele perfect.
Este amuzant sa o servesti si nici macar nu ai nevoie de tacamuri...pur si simplu fiecare rupe cate o bucatica plina cu de toate .Aceasta ar fi un aperitiv grozav pt.orice masa.
Ingredientele sunt orientative, pt.ca aceasta pizza inflorita e solutia rapida cu orice ai in frigider.Combinatiile sau ingredientele pot fi infinite.
Enjoy!
La varianta mea am folosit urmatoarele:
Ingrediente:
-4 chifle rotunde
-salam(de care si cat doriti)
-ardei gras
-ceapa
-ulei de masline
-branza de burduf
-cascaval
-fire de arpagic

Mod de preparare:
1.Taiem chifla felii pe lungime si apoi pe latime,dar nu de tot.A doua taietura va fi un pic mai dificila ,dar sunt sigura ca va descurcati.
2.Stropim apoi chiflele peste tot(si in interior )cu ulei de masline.

3.In taieturi punem salam taiat felii,ardei ,ceapa taiate fideluta,presaram branza ,cascavalul si apoi firele de arpagic taiate marunt.

4.Impachetam separat chiflele in folie de aluminiu sau de copt ,pe care le inchidem bine ,le asezam in tava si dam tava la cuptor la foc iute pt.10 minute.Desfacem apoi folia si mai dam la cuptor pt.alte 10 minute sa sa faca si crocanta.

5.Cand este gata pizza inflorita o servim alaturi de sos ketchup.
S-aveti pofta mare!!

12 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...