vineri, 16 octombrie 2015

1.Sistemul de vidare FoodSaver. Deci, de ce FoodSaver?

Deci, de ce FoodSaver?

Mă bucur ca am ocazia sa sa folosesc si sa invat o mulțime de lucruri foarte interesante despre acest sistem sănătos și economic de păstrare a alimentelor.
Sistemul de vidare FoodSaver care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le menţine prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp indiferent de modalitatea de conservare:in congelator, in frigider sau in camara, este un ajutor de nadejde pentru orice gospodina si neaparat trebuie sa aiba un loc de cinste in bucataria noastra.
***

Vreau sa va povestesc in cateva cuvinte de ce acest extraordinar sistem de vidare FoodSaver m-a convins cat este de bun și de ce si de ce aparatul imi place atat de mult.

*Pentru ca fiecare ne gândim la un mod cât mai economicos de a păstra alimentele, ei bine, sa știți ca sistemul de vidare FoodSaver face acest lucru.
Putem cumpăra cand ni se iveste ocazia la oferta o mulțime de alimente, pe care le putem ambala in pungile speciale și ulterior sa le vidam.
In acest fel alimentele isi pastreaza prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp si noi, pentru o perioada indelungata de timp vom avea ingrediente de baza pe care sa le folosim la mâncărurile noastre.
*
*Dacă job-ul nostru este solicitant și nu ne ajunge timpul ca sa gătim întotdeauna in fiecare zi, putem găti din timp o cantitate mai mare de mâncare pe care apoi sa o depozitam în pungile sau caserolele FoodSaver și apoi sa o vidam.
Trebuie doar sa punem pungile în congelator, iar când avem nevoie de o porție de mâncare rapida, tot ce avem de făcut este sa scoatem o porție vidata de mâncare, sa o decongelam, sa o incalzim și apoi sa o servim.
Garantat va avea aceeași prospețime ca și în momentul ambalării, căci de acest lucru are grija FoodSaver care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea timp indelungat.
*
*Daca se anunță musafiri și ne gândim la o rețetă mai speciala dar nu avem timp de ea, nu este nicio problema.Cu sistemul de vidare FoodSaver putem în 20 de minute sa vidam carnea împreună cu orice marinata dorim.Acest efect in mod normal il obtinem dupa 12 ore de marinare.
Și dacă va întrebați cum se întâmplă acest lucru, sa știți ca prin ambalarea în vid, porii alimentelor se deschid si marinatorul Food Saver poate sa infuzeze rapid cu aroma ingredientelor alimentele.
In acest fel, în doar câteva minute în loc de câteva ore, utilizând puterea vidului pentru a introduce marinatele adânc în alimente, o carne pe care dorim sa o marinam este gata in doar cateva minute.
Modalitatea de pregatire este mai mult decat simpla.
-asezam in punga speciala FoodSaver carnea impreuna cu ingredientele dorite la marinata...

-si atat...de restul se ocupa sistemul de vidare FoodSaver;

 -rezultatul final arata extrem de bine...cam asa:)

-sau daca dorim un preparat cu carne de pui, procedeeul este la fel de simplu si de eficient;

-rezultatul final;
*
*In preajma Sărbătorilor este mult de lucru.
Noi ne putem ajuta de sistemul FoodSaver ca sa ne pregătim din timp mâncărurile pentru ca acesta prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le menţine prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp.Ce avem de facut este sa le vidam și apoi sa le congelam pana se apropie momentul pregatirii.
În acest fel vom câștiga o porție de odihna în plus și mai mult timp de petrecut cu musafirii.

-ne putem pregati din timp aluaturile pentru foile de prajituri;

-putem praji nuca si dupa o perioada indelungata de trimp sa fie la fel de proaspata;

-putem sa macinam si sa vidam si macul;
*
*Ne putem bucura de o mulțime de alimente de sezon, sau de o varietate mare de alimente perisabile prin vidarea lor pe tot parcursul anului.
Mă refer în primul la zmeura care este preferata mea și pe care eu personal îmi doresc sa o pot servi la fel de proaspătă tot anul.Ei bine, acum am soluția la îndemână cu sistemul de vidare FoodSaver care o menţine proaspata de până la 5 ori mai mult timp.
*
*FoodSaver vine și în ajutorul persoanelor care țin regim.Acestia nu trebuie decât sa își pregătească mâncarea porționata, sa o împacheteze in pungi, sa o videze și sa scrie pe fiecare punga numărul de calorii și gramajul.In acest fel este controlata dieta pe întreaga zi, sau de ce nu...chiar și pe o săptămână.

Ehhh.... acestea au fost doar cateva dintre beneficiile pe care ni le ofera sistemul de vidare Food Saver.
Multe altele le veti descoperi pe parcurs odata cu folosirea acestul genial produs care  prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare.

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc Dia!
      Am incercat sa fiu cat mai explicita pentru ca aparatul acesta cu siguranta isi merita investia...este grozav!!!
      Pup cu drag!

      Ștergere
  2. De acord cu tine.Eu n-am prea reusit nici sa-l exploatez cum se cuvine nici sa fac o prezentare frumoasa.
    Dar imi place si mie foarte mult.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...