duminică, 13 septembrie 2020

Sandvis burrito cu ton Sun Food

Bine v-am găsit dragi prieteni!

Eh... după o lungă perioadă de pauză, uite că începe școala. Sinceră să fiu eu am mari emoții, dar sper și știu că totul va fi bine. 

Și pentru că micul dejun va fi o masă foarte importantă pentru ai mei copii, vă propun cu mare drag o rețetă consistentă și rapidă a unui '' sandviș burrito cu ton de la Sun Food''. Gust excelent, sățios și mai ales foarte arătos. 

Găsiți și voi conserva de ton pe site-ul www.sunfood.ro, sau pe pagina lor de Facebook. 

Un an școlar bun tuturor și fiți prudenți! 

Ingrediente:

-1 conservă de ton Sun Food

-1 pachet foi de tortilla (6 foi) 

-6 ouă

- 8-10 ciuperci champignion

-100 gr. șuncă (sau cotlet file afumat) 

-2 roșii

- 150 gr. cașcaval ras

-1 cutie cremă de brânză fină 

-sare și piper

-ulei

Mod de preparare:

*Pentru început;

1.Desfacem conserva de pește Sun Food și o scurgem bine de zeamă.

2.Ciupercile le tăiem lame subțiri.

3.Șuncă o tăiem fâșii fine. 

4.Roșiile le tăiem cuburi mărunte.

5.Cașcavalul îl dăm prin răzătoarea mare.


*Pregătim sandvișul burrito;

1.Batem ouăle împreună cu sare, puțin piper și două linguri cremă de brânză. 

2.Punem într-o tigaie puțin ulei și ciupercile. Le călim la foc iute cam 5-8 minute până sunt frumos rumenite. Le condimentăm cu sare, piper și apoi le punem într-un castron. 

3.În aceeași tigaie, în uleiul rămas, punem fâșiile de șuncă și le prăjim puțin. 

4.Turnăm peste șunca prăjită ouăle bătute cu brânza și amestecăm lejer totul co o spatulă până obținem o omletă mai moale. Tragem tigaia de pe foc și lăsăm omleta să se tempereze. 

*Începem să asamblăm sandvișul burrito;

1.Luăm o foaie de tortilla și întindem pe mijlocul ei o lingură cremă de brânză. 

2.Apoi, deasupra punem 2 linguri de omletă cu șuncă și brânză, 1 lingură de ciuperci, câteva cubulețe de roșii, o linguriță ton de la Sun Food și deasupra cașcaval ras. 

3.Rulăm strâns foaia de tortilla sigilând și capetele. 

4.Rulourile formate le punem la prăjit într-o tigaie cu ulei și le prăjim pe toate părțile inclusiv la capete până au o culoare aurie. Le scoatem pe un șervet de hârtie. 

5.Servim sandvișurile burrito cu ketchup, maioneză, sau sos de smântână. 

Poftă mare vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...