sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Supa de iarna cu fasole si porumb Sun Food

Bine v-am gasit in noul an, dragi prieteni!
Nu stiu pe la voi cum este, dar la noi iarna e in toi:este frig, ninge, este zapada multa si nici de frig nu ne putem plange:)
Asa ca, ce poate fi mai potrivit la masa de pranz decat o supa de iarna aburinda, foarte gustoasa si sartioasa servita cu branza deasupra.
Fasole alba si porumb de la Sun Food, legume, condimente, toate impreuna fac ca aceasta supa sa fie perfecta zilelor geroase de iarna.
Neaparat de incerca!
Si nu uitati sa faceti o vizita pe site-ul www.sunfood.ro sau pe pagina lor de Facebook pentru a lua conservele necesare.
Pofta mare va doresc si o iarna cat mai frumoasa!
Enjoy!


Ingrediente:
*Pentru supa:
-1 conservă de fasole albă Sun Food
-1 conservă de porumb Sun Food
-1 ceapă
-1 morcov
-1/2 ardei gras
-2 căței de usturoi raşi
-2 cartofi tăiați fâșii
-1/2 linguriță chimen
-1/2 linguriță oregano
-1 ardei chili tocat marunt, sau, 1/2 linguriță de pastă de ardei iute
-300 gr. smântână grasă
-ulei
-sare și piper
*Pentru biluțele de pui:
-250 gr. piept de pui tocat
-1 lingură de verdeață tocată
-1 lingură de făină
-sare si piper
*Mai avem nevoie de:
-verdeață tocată pentru servire
-100 gr. brânză Cheddar rasă

Mod de preparare:
* Pentru început;
1.Curățăm toate legumele de coajă și le tăiem cubulețe mărunte.
2.Desfacem conservele Sun Food și le scurgem bine de zeamă.Le punem deoparte.

*Pregătim biluțele de pui;
1.Punem carnea tocată de pui într-un castron, adăugăm sare, piper, făina și verdeața tocată mărunt.
2.Frământăm bine și apoi modelăm biluțe micuțe din compozita rezultată.Le punem deoparte.

*Pregătim supa;
1.Punem într-o oală uleiul și adăugăm legumele.
2.Le călim 4-5 minute până se înmoaie,  după care adăugăm cam 2 litri de apă.

3.Aducem în punctul de fierbere, apoi adăugăm biluțele de pui, sare și piper.
4.Lăsăm să fiarbă la foc mediu cam 10 minute, după care, adăugăm cartofii, chimenul, oregano, ardeiul chilli, sau pasta de ardei iute.Fierbem în continuare la foc mediu până aceștia sunt pătrunși.
5.Adaugam smântâna și lăsăm să dea câteva clocote.

6.In final punem conserva de fasole , cea de porumb.
7.Continuăm fierberea 5 minute după care, tragem oala deoparte.
8.Servim fierbinte cu verdeața tocată deasupra și brânza rasă.
Poftă bună vă doresc!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...