miercuri, 29 august 2018

O salata satioasa perfecta pentru cina, cu naut, linte, fasole rosie, alba si porumb Sun Food

Bine v-am găsit dragilor pe ultima sută de metri a vacanței de vară.
Dacă si pe voi vremea bună din ultima perioadă v-a pus pe drumuri și ați colindat încolo și încoace ca și mine, știu sigur că nu mai aveți niciun chef să stați lângă aragaz să gătiți cine știe ce mâncăruri sofisticate. 
Fapt pentru care, vin cu recomandarea unei salate sățioase, perfectă pentru o cină.
Folosind doar câteva conserve Sun Food de fasole albă, fasole roșie,  năut,  linte si porumb, alături de legume specifice sezonului, avem ca rezultat final o salată sățioasă, gustoasă și super aspectuoasă pentru cină.
În plus, cu timp de pregătire minim redus, deoarece se pregătește foarte repede.
O recomand cu mare drag!
Dacă tot aveți timp rămas la dispoziție,  neapărat să vizitați și site-ul www.sunfood.ro,  sau să intrați pe pagina lor de facebook.
Acestea fiind spuse, vă doresc poftă delicioasă și zile frumoase de vară. 
Enjoy!


Ingrediente:
-1 conservă de fasole albă Sun Food
-1 conservă de fasole roșie Sun Food
-1 conservă de năut Sun Food
-1 conservă de linte Sun Food
-1/2 conservă de porumb Sun Food
-1 morcov potrivit de mare dat prin răzătoare
-150 gr. roșii cherry
-1 roșie galbenă tăiată felii
-1 ardei verde tăiat fâșii fine
-1 ardei roșu tăiat fâșii fine
-1 sfeclă roșie tăiată rondele foarte subțiri
-1 sfeclă albă tăiată rondele foarte subțiri
-1 mână de salată verde
-1 castravete tăiat rodele fine
-1 ceapă roșie tăiată fâșii fine
-200 gr. cartofi noi tăiați în sferturi
-4-5 căței de usturoi
-pătrunjel verde
-crenguțe de cimbru
-ulei de măsline
-sare și piper

Mod de preparare:
*Pentru început...
1.Desfacem conservele de fasole, năut și linte Sun Food, le scurgem bine de zeamă și le limpezim cu apă rece.

2.Ceapa o punem într-o tigaie în care am pus puțin ulei de măsline.
3.Punem tigaia pe foc, călim ușor ceapa și apoi adăugăm legumele din conservă.
4.Condimentăm cu sare, piper, adăugăm usturoiul și crenguțele de cimbru.

5.Lăsăm la foc mediu toată tigaia până totul este ușor rumenit amestecând din când în când cu mare grijă.
6.Când este gata, tragem tigaia deoparte și lăsăm totul să se tempereze.
7.Separat, în altă tigaie punem ulei și dăm la prăjit cartofii noi tăiați sferturi.
8.Îi lăsăm până sunt aurii, apoi îi scoatem pe un șervet de hârtie.
9.Îi condimentăm cu sare, piper și presărăm deasupra frunzulițe de cimbru.
10.Îi punem deoparte.


*Asamblăm salata; 
1.Pregătim un bol mare și așezăm în el toate legumele.
2.Deasupra turnăm legumele din tigaie, pătrunjelul tocat (sau rupt bucăți mari) si cartofii noi prăjiți.
3.Dăm gust cu sare, mai punem puțin ulei de măsline și amestecăm ușor toată salata.
4.La final, adăugăm porumbul Sun Food, presarăm câteva crenguțe de cimbru și gata, salata este pregătită pentru a fi servită simplă, sau alături de crutoane de pâine usturoiate.
Poftă mare vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...