marți, 12 martie 2019

Sweeteria~Dulciuri si gustari, fara zahar, pentru Mic Dejun :)

Dragilor, a venit vremea să vă prezint câteva din noutățile pe care Sweeteria le-a scos pe piață. 
În această postare voi vorbi despre produsele dedicate micului dejun, care, pe cuvânt ca sunt extraordinare! 
Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate si ne oferă o gama largă de produse cum ar fi cele pentru mic dejun si aici mentionez:cereale, musli, gustari rapide, produse tartinabile toate fiind ideale pentru a satisface poftele intregii familii.
Știți bine, (din postărilor anterioare) că toate produsele Sweeteria sunt preparate din ingrediente naturale, fără zahăr adăugat, îndulcite cu 
acelasi indulcitor natural 
cu zero calorii si zero indice glicemic, din Ştevia Rebaudiană si 
Eritritol (obținut din porumb).
Trebuie să mai știți că Sweeteria s-a
străduit să înlocuiască uleiul de palmier din toate produsele Sweeteria (napolitane, cereale, batoane, tartinabile) cu unt de cocos.
Mai jos, descriu in cateva cuvinte produsele cu care m-am delectat eu si familia mea zilelele trecute si pe care vi le recomand cu mare drag.


Batoanele de cereale cu musli sunt extraordinar de bune si delicioase!
Ele sunt pregatite cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii si fara zahar adaugat.
Sunt ideale pentru o gustare rapida la scoala, la plimbare, in masina, in parc, la antrenament, sau la joaca!
O simpla, dar complexa gustare ca si aceasta, va oferii organismului fibrele si nutrientii de care avem nevoie pentru o zi plina de energie, in care senzatia de foame, pur si simplu, nu exista.
Le gasiti in 4 variante:
*Batoane de cereale cu cacao Sweeteria
*Batoane de cereale cu cacao si calciu marin Sweeteria
*Batoane de cereale cu musli Sweeteria
*Batoane de cereale cu cacao si magneziu marin Sweeteria

Gama de napolitane fara zahar, cu indulcitor natural cu Stevia cu zero calorii si cu multa, foarte multa crema intre foile crocante mai precis au 76% crema cu aroma de zmeura care ne duce cu gandul la copilarie.
O napolitana savuroasa, cu putine calorii, dar cu un gust pe care l-a indragit dintotdeauna. 
Puteti alege din toate cele 4 sortimente:
*Napolitane cu crema de zmeura Sweeteria 
*Napolitane cu crema de cacao Sweeteria
*Napolitane cu crema de frisca si vanilie Sweeteria
*Napolitane cu crema de lamaie Sweeteria 
...stiu sigur ca nu va puteti oferi doar la un fel :))))

Dulceata de mure fara zahar, cu indulcitor natural cu Stevia cu zero calorii, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale este alegerea perfecta cand vrei sa simti gustul aromat al verii.
 Aceasta dulceata pregatita din mure coapte si aromate, culese de gospodari autohtoni, din culturi proprii, cultivate fara pesticide sau ingrasaminte chimice, este fiarta responsabil, intr-un vas de inox alimentar, non-alergic (fara nichel/mangan) murelor  
Neaparat de incercat acest deliciu, indiferent de anotimp!
Se poate savura simpla sau in combinatie cu untul de arahide Sweeteria, cu nuci sau seminte, intinsa pe paine, biscuiti sau in clatite, dar si ca topping pentru inghetate, prajituri sau smoothie-uri.

Acesta este untul de arahide Sweeteria este 100% natural, produs exclusiv din arahide prajite si indulcitor natural din Stevia, cu zero calorii. 
Se poate servi simplu, sau in combinatie cu gemurile si dulceturile Sweeteria, cu fructe, nuci sau seminte, intins pe paine, biscuiti sau in clatite, dar si ca topping pentru inghetate, prajituri sau smoothie-uri.

Aceste cereale asigura aportul de fibre, energie si nutrienti sanatosi, pentru intreaga zi.
Este cel mai perfect mod de a incepe dimineata.Poti servi acest musli cu lapte cald sau rece, iaurt, kefir, sau chiar smoothie de fructe. 
Musli crocant cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fara zahar adaugat, este un produs bogat in nutrienti care asigura aportul zilnic de fibre necesare organismului si transforma fiecare dimineata intr-o incantare, prin gustul echilibrat dulce-acrisor. Este bogat in fier, acid folic si vitaminele A,B,C,D si E, la care se adauga antioxidantii din pudrele de scortisoara si ghimbir.
Sferele din cereale cu cacao, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fara zahar adaugat, sunt bogate in fibre si nutrienti, precum si in fier, acid folic si vitaminele A,B,C,D si E, asigurate de faina de porumb din compozitie. In plus, faina neagra de grau din sferele din cereale cu cacao previne afectiunile colonului, scade nivelul de radicali liberi la nivel celular, intareste imunitatea, diminueaza colesterolul si impiedica cresterea in greutate, deoarece confera satietate.
Sunt perfecte pentru a incepe dimineata servite cu lapte cald sau rece, iaurt, kefir, sau chiar smoothie de fructe. 
Cam atat pentru azi!
Maine am sa va prezint noile sortimente de ciocolata Sweeteria si o sa avem si un concurs super!
Multa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...