sâmbătă, 16 decembrie 2017

Laboratoarele Remedia, Green Sugar si produsele lor super eficiente

Știu sigur ca ați auzit cu toții de Green Sugar, marca numărul 1 din România care produce o larga gama de produse cu zero zahăr si  Laboratoarele Remedia care ne ofera suplimente nutritive pe baza de ingrediente de calitate, care provin din surse naturale, atent analizate fizico-chimic si microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internationale, iar spatiul de lucru precum si procedurile respecta normele de bune practici de fabricatie.
Eu am primit și testat mai multe sortimente si sunt foarte multumita de rezultate.Chiar foarte multumita!
Azi o sa va povestesc despre ele, și intr-un articol următor despre gama Green Sugar.

Am sa încep cu o categorie de care în acest anotimp avem mare nevoie: produsele pentru imunitate, Vitaminele si mineralele, dar si cele pentru sistemul nervos central.

*Vitamina C, este un antiseptic, reduce inflamaţiile cavităţii bucale şi a gâtului, apariţia cariilor şi a aftelor bucale, ameliorează durerile de gât.

*Ca + Mg + Zn + D3 are efect imunostimulator, creşte capacitatea de rezistenţă a organismului la stres.

*Magneziu citrat + B6, susține organismul în condiţii de stres, contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului muscular.

*Imunorem – Raceala si Gripa, susține sistemul imunitar, ajută la fluidizarea și eliminarea secrețiilor bronșice, diminuarea tusei, decongestionarea căilor respiratorii.

*Si ca sa nu uitam toata treaba pe care o avem de Sarbatori si sa umblam mereu cu lista dupa noi, Ginkgo Biloba este ceea de ce avem nevoie.
Contribuie la menţinerea circulaţiei cerebrale şi a funcţiilor cognitive normale si este foarte util în caz de efort intelectual crescut.

*Sa nu lipseasca minerale din corp, mai ales calciul.
Kalcirem este un supliment destinat fortificării sistemului osos, conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților, contribuind și la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, muscular și nervos.

*Neaparat sa aveti la indemana acum in perioada Sarbatorilor si produse pentru Sistemul Digestiv cum ar fi:
Gastrorem, care neutralizează hiperaciditatea gastrică.
...si 
*Anghinare Forte, este un bun detoxifiant, care îmbunătățește funcțiile ficatului si ajută la funcționarea normală a sistemelor digestiv și hepato-biliar.

*Daca cumva pe vremea aceasta rece oasele si articulatiile sunt afectate, la indemana recomand sa aveti Osteoartrem Crema.
Crema hrănește țesutul articular și muscular, ameliorează durerile și asigură mobilitatea articulațiilor.

*Frig la picioare si mai apoi probleme renale?
CistoRenal este solutia deoarece contine o formulă complexă de combatere a recidivelor infecţiilor urinare (cistite, pielonefrite) produse de bacterii (Escherichia coli - frecvenţă 75%, Enterobacter) sau ciuperci (Candida albicans).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...