Sper sa va placa aceasta reteta delicioasa:-)
Ingrediente:
-300 gr.laste late
-300 gr.slaninuta afumata de casa
-150 gr.branza burduf
-150 gr.branza telemea usor sarata
-300 ml.smantana
-100 gr.cas de casa
-sare si piper
-1 legatura buna de marar
Mod de preparare:
1.Taiem slaninuta in cubulete fine si o prajim intr-o tigaie.Cand este gata,tragem tigaia deoparte si cu o spumiera luam bucatile prajite.Le punem separat.
2.Punem pastele la fiert intr-o oala cu apa si sare,le lasam cam 8 minute pana sunt patrunse,apoi le scoatem si le scurgem de apa.
3.Amestecam intr-un bol branza burduf cu branza telemea.Dam casul prin razatoarea mare;il punem deoparte pentru a-l presara la final.
4.Intr-o tava rezistenta la cuptor punem pe fund un strat de slaninuta ,un strat de branza,un strat de marar,un strat de smantana si un strat de laste.Continuam tot asa pana se termina toate ingredientele.
5.Deasupra punem piper proaspat macinat, casul ras si dam tava la cuptor,la foc iute pana suprafata a prins o culoare rumena,aurie.
Servim cu marar deasupra si cu slaninuta prajita!
Pofta mare!
Ce bunãtate, vin cu colindul!!!
RăspundețiȘtergereTe primesc cu drag Ramona:-)
ȘtergereMinunat si felicitari pentru premiu! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
ȘtergereCu stima:-)