O idee rapida si gustoasa.... de post!In plus,e tare aspectuoasa si ingredientele sunt la indemana oricui:-)
Sper sa-i placa si lui Magda,de la cat's Kitchen,pentru ca aceasta reteta merge direct la Provocarea Dulce Romanie pe care ea o gazduieste in aceasta luna si unde,unul dintre ingredientele cu care ne-a provocat sa gatim, sunt ciupercile:-)
Eh,ce ziceti?...va puneti pe treaba?
Daca da,s-aveti spor!!
Ingrediente:-16 ciuperci champignion mai marisoare
-50 gr. muguri de pin
-8 felii de paine
-5 catei de usturoi
-2 linguri de ulei
-cateva fire de patrunjel
-sare si piper
Mod de preparare:
1.Spalam ciupercile ,le curatam de pielita, le taiem piciorusele, pe care mai apoi, le tocam marunt .
2.Curatam painea de coaja ,o faramitam bine si o amestecam cu coditele de ciuperci calite in putin ulei,usturoiul pisat,mugurii de pin,sare,piper,verdeata tocata marunt si ulei.Amestecam bine aceasta compozitie si umplem cu ea palariile ciupercilor.
3.Asezam ciupercile intr-o tava in care am pus o hartie cerata unsa cu putin ulei si dam tava la cuptor, la foc mediu ,pentru 30 de minute.
4.Cand ciupercutele sunt rumene, scoatem tava si le servim calde sau reci, decorate cu patrunjel verde.
Pofta mare va doresc!
Ehhhh , eu ce sa mai zic ?
RăspundețiȘtergereMultumesc ptr reteta , e un deliciu !!!
O zi fumoasa iti doresc !!!
Cu mare drag Magda:-)
ȘtergereZi frumoasa si tie!!!
Pupik1
Excelente ciupercute. Imi plac foarte mult. Adina va fi mai mult decat incantata sa aiba frumuselele astea la parada. Nu cred ca se va rabda sa nu le reproduca. :)))
RăspundețiȘtergerePupic!
Ce mult ma bucur ca iti plac Rita!!!!
ȘtergereAsad de post cum au fost,dar au fost tare bune:-)
Te pup si eu!