vineri, 12 iulie 2019

Paste linguine cu naut Sun Food si dovlecel

Pentru că e plin sezon de vară și nimeni nu prea are chef să stea în bucătărie, vă propun o rețetă de paste super rapidă în care ingredientul principal este năutul de la Sun Food.
Se prepară în doi timp și trei mișcări și tot în atâta timp este gata un fel principal de mâncare sățios, gustos și consistent.
Înainte de a pregăti aceste paste, nu uitați să faceți o vizită pe site-ul www.sunfood.ro, sau pe pagina de Facebook pentru a vă lua conservele necesare.
Enjoy!


Ingrediente:
-1 cutie de năut Sun Food
-1/2 pachet paste linguine
-3 căței de usturoi
-1 dovlecel potrivit de mare
-1 legătură de mărar
-câteva frunze de busuioc
-50 gr. parmezan ras
-5-6 linguri ulei de măsline
-sare și piper
*Mai avem nevoie pentru decor de:
-frunze de busuioc

Mod de preparare:
*Pentru început:
1. Desfacem conserva de năut Sun Food și o scurgem bine de zeamă.
2.Pastele le punem la fiert în apă cu sare. Când sunt fierte, luăm o cană din apa în care au fiert și o punem deoparte.Pastele le spălăm sub apă rece, apoi le strecurăm și le lăsăm deoparte.
3.Usturoiul îl curățăm și îl tăiem mărunt.
4.Dovlecelul îl spălăm, îl tăiem în două pe lung și apoi, fiecare jumătate rezultată o tăiem în felii fine.
5.Mărarul și busuiocul le tăiem mărunt.

*Pregătim pastele;
1.Într-o tigaie punem uleiul de măsline și călim usturoiul cam 1 minut.
2.Adăugăm apoi feliile de dovlecel și le călim alte două minute, după care, adăugăm zeama de la paste, sare, piper după gust și lăsăm să fiarbă la foc iute cam 8-10 minute, timp în care lichidul va scădea.
3.Acum adăugăm năutul Sun Food, pastele, mărarul, busuiocul și omogenezăm totul bine cam 2 minute.

4.În final, presărăm parmezanul, amestecăm bine 1 minut și tragem tigaia de pe foc.
5.Servim pastele fierbinți decorate cu frunze de busuioc și parmezan deasupra.
Poftă mare vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...