Atrăgător pentru cei mici dar și pentru cei mari:''Sushi dulce din cereale cu piersici și fructe tropicale''.
Ăsta da răsfăț, nu-i asa?
Din doar câteva ingrediente pe care oricine le are în casa si impreuna cu delicioasele piersici de la Sun Food și aromatele fructe tropicale tot de la Sun Food , pregătiți în doi timp și trei mișcări cea mai gustoasa și rapida gustare.
Deci, fie ca e ziua copilului, fie ca celui mic ii este pofta de ceva dulce, fie ca aveți musafiri, nu ezitati sa luați conservele de pe site-ul www.sunfood.ro și sa pregătiti acest super desert :)
Si vreau sa va reamintesc ca găsiți si pe pagina de Facebook Sun Food cele mai gustoase rețete si noutăți.
Enjoy!
Ingrediente:
-1/2 conserva piersici Sun Food
-1/2 conserva fructe tropicale Sun Food
-600 gr. marshmallow
-3 pachete jeleu fâșii
-100 gr. cereale sfere cu cacao
-100 gr. cereale musli cu fructe
-100 gr. fulgi de porumb
-1 lingura de unt
Mai avem nevoie de:
-hârtie de copt
-bombonele colorate
-o tava de cozonac
1.Pentru inceput desfacem conserva de piersici și de fructe tropicale Sun Food.
2.Le punem separat într-un storcător sa se scurgă bine de zeamă.
3.Piersicile le tăiem pe fiecare cam în 3-4 bucăți si le punem deoparte.
4.Punem cerealele în 3 castroane diferite.
5.Punem marshmallow în alt castron împreună cu lingura de unt.Dam tot castronul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, după care, îl scoatem și îl amestecam energic cu o spatula de lemn.Trebuie sa ne rezulte o pastă foarte lipicioasă plină de ațe.
6.Împărțim toată cantitatea de marshmallow în 3 părți.Punem în fiecare bol cu cereale câte o parte și amestecam foarte bine cu spatula în fiecare castron.
*Acum începem sa pregătim rulourile de sushi în 3 variante.
Procedam asa:
A.-Ungem o bucata de hârtie cerata cu ulei.
-Turnam amestecul din fulgi ce porumb și aplatizam cu mâinile unse cu ulei încercând sa ii dam o forma dreptunghiulara.
-Punem pe mijloc un rand de felii de piersici începem sa rulam hârtia foarte strâns.
B. -Ungem o alta foaie cu ulei și intindem o foaie cam din 5-6 fasii de jeleu.
-Turnam amestecul cu musli și fructe deasupra jeleului, punem pe mijloc un rand de fructe tropicale și rulam din nou strâns hârtia.
C.-Amestecul cu sferele de cacao il punem intr-o tava îngustă de cozonac unsa cu ulei.
-Presam foarte bine cu mâinile.
7.Dam toate rulourile și tava de cozonac la congelator pentru 15 minute sa se lege bine.
8.Când scoatem rulourile de la rece, desfacem pe cele cu fulgi de porumb și le tăvălim prin bombonele colorate.
9.Amestecul cu sfere de cacao il rasturnam din tava de cozonac si il tăiem fâșii latr cam de 3 cm. pe lățime.
10.Punem deasupra fiecărei bucati câte o felie de piersici Sun Food și apoi legam totul cu o fâșie de jeleu.
11.Așezăm sushi pe un platou și dam la rece pana în momentul servirii.
Pofta mare va doresc!
Inedită rețetă! Merită încercată.
RăspundețiȘtergere