Buna tuturor!
Ce ziceți dragi prieteni, ne delectăm azi cu o mâncare de porumb Sun Food cu branza de capra?
Am pregătit pentru cină această super gustoasă mâncare care a fost foarte apreciată.
Se pregătește repede și cu ingrediente la îndemâna oricui. Deci, neapărat de încercat!
Aveți pe site-ul www.sunfood.ro o larga gama de conserve din care puteți pregăti o mulțime de bunătăți. Puteti sa urmăriți și pagina de Facebook ca să fiți la curent cu toate noutățile.
Astept cu drag impresiile voastre :)
Enjoy!
Ingrediente:
-1 conservă de porumb Sun Food
-200 gr. brânză de capră
-1 cutie de brânză Philadelphia
-100 gr. șuncă presată
-2 căței de usturoi
-2 linguri de smântână
-2 linguri de lapte
-1 lingură de pătrunjel
-50 gr. cașcaval
-sare și piper
-puțin ulei
Mod de preparare:
*Pentru început...
1.Pornim cuptorul la treapta medie și îl lăsăm să se încălzească.
2.Tăiem șunca presată fâșii fine.
3.Usturoiul îl curățăm și îl dăm prin răzătoarea mică.
4.Brânză de capră o sfărmăm cu o furculiță.
5.Pătrunjelul îl tocăm mărunt.
*Acum pregătim mâncarea de porumb;
1.Punem într-o tigaie mai înaltă puțin ulei și șunca presată.O rumenim bine până caramelizează frumos.
2.Adăugăm peste șunca brânza de capră, brânza Philadelphia, amestecăm ușor, după care, punem smântâna, laptele, puțin sare, piper și lăsăm sa fiarbă la foc mic, amestecând continuu pana începe să se lege un sos cremos.
3.Adăugăm apoi porumbul din conserva Sun Food, pătrunjelul, amestecam lejer și mai lăsăm sa dea un clocot împreună.
4.Luam de pe foc și turnăm totul într-o tigaie, (sau tavă) care se poate da la cuptor.
5.Radem deasupra cașcavalul ras și dam tigaia la cuptor. Lăsăm până se rumenește frumos cașcavalul deasupra, după care, oprim cuptorul și scoatem tigaia cu mâncarea de porumb.
6.Servim fierbinte cu crutoane de pâine alături și cine dorește cu un sos de usturoi alături.
Poftă mare vă doresc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu