sâmbătă, 27 aprilie 2019

Aperitive Raffaello cu porumb Sun Food

Pentru că se apropie Sărbătorile de Paște, știu sigur că vă gândiți, la fel ca și mine de altfel, ce să mai pregătiți pe masă ca să fie cât mai îmbelșugată.
Ei bine, eu sigur o să fac acest aperitiv Raffaello cu porumb de la Sun Food care, pe lângă faptul că se pregătește fooooarte repede este și super gustos. 
Așadar, un aperitiv interesant, neapărat de încercat.
Găsiți mai multe conserve pe site-ul www.sunfood.ro sau pe pagina lor de facebook.
Spor la gătit si...
Sarbatori frumoase!


Ingrediente:
-1 cutie de porumb Sun Food
-500 gr. piept de pui
-4 ouă
-1 cutie de brânză Făgăraș
-150  gr. șuncă presată
-150 gr. cașcaval
-100 gr. unt
-1 legătură de mărar
-sare și piper

Mod de preparare:
1.Desfacem conserva de porumb Sun Food și o scurgem bine de zeamă.Dăm porumbul deoparte.
2.Punem bucățile de piept de pui la fiert în apă cu sare.Când carnea este fiartă, o scoatem, o lăsăm să se răcească, o punem într-un robot de bucătărie și o tocăm mărunt.
3.Ouăle le punem la fiert, le curățăm de coajă și le tăiem cuburi mai mari.
4.Cașcavalul îl dăm prin răzătoarea mică.
5 Mărarul îl spălăm și îl tocăm fin.
6.Șuncă o tăiem cuburi cam de 1/1 cm.
*Pregătim raffaello:
1.Punem într-un castron pieptul de pui, porumbul Sun Food, brânza, untul, ouăle cuburi, mărarul tocat, sare, piper și le amestecăm cu o lingură de lemn.

2.Ne umezim pe mâini cu apă, luăm compoziție cam cât pentru o chiftea, o aplatizăm în palmă și așezăm în mijlocul ei câte o bucățică de șuncă.
3.Sigilăm bine șunca înăuntru și începem să rotim și să formăm bile.
4.Tăvălim bilele formate prin cașcavalul ras.
5.Le așezăm (dacă doriți) pe o hârtie de ciocolată, sau direct pe un platou și le servim reci.
Poftă mare vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu