joi, 29 martie 2018

Burgeri cu crema de fasole Sun Food si turmeric

Vremea capricioasă cere un meniu diversificat, nu-i așa? 
Când nu mai ști ce să faci rapid de mâncare, e musai sa găsești tot felul de rețete care sa fie mega gustoase, sățioase, arătoase și neapărat care să conțină ingrediente la îndemână. 
Ei bine, burgerii cu cremă de fasole și turmeric corespund acestor caracteristice, deci, așadar și prin urmare, se încadrează perfect la categoria de retete rapide și gustoase.
Avem la îndemână cea mai bună conservă de fasole albă de la Sun Food si alături de alte câteva ingrediente veți obține cea mai delicioasă și rapidă gustare.
PS.Reteta este dedicată special celor aflați mereu pe fugă...unde mă încadrez și eu😉.
Înainte de a va descrie această super gustare, vreau sa știți că pe site-ul www.sunfood.ro găsiți pe lângă conserva de fasole albă și multe alte conserve delicioase. 
Urmăriți cu drag și pagina lor de facebook😉!
O zi super tuturor!


Ingrediente:
*Crema de fasole:
-1 conservă de fasole albă Sun Food
-3 fire de ceapă verde
-1 lingură cu vârf de smântână (sau maioneză)
-1 linguriță rasă turmeric
-1/4 linguriță condimente mixte
-sare și piper
*Mai avem nevoie de:
- 5 ridichi
-5 roșii cherry
-6 felii de brânză topită
-6 chifle
-1 mână mare de spanac baby
-1 cățel de usturoi
-1 lingură ulei de măsline
-sare și piper

Mod de preparare:
* Pentru început pregătim crema de fasole:
1 Desfacem conserva de fasole Sun Food și o scurgem bine de zeamă.
2.Spălăm apoi fasolea și o lăsăm să se scurgă.
3.Tăiem rondele fine ceapa verde.
4.Punem fasolea într-un castron și adăugăm condimentele, ceapa verde, termericul, smântâna (sau maioneza) sare și piper după gust dacă mai este cazul.
5.Cu o furculiță spargem ușor fasolea, (dar nu foarte tare) și amestecăm energic până se formează o pastă omogenă cu bucăți mai mari de fasole prin ea.

*Pregatim spanacul:
1.Într-o tigaie punem uleiul de măsline și călim 2 minute spanacul cu usturoiul dat prin răzătoarea mică.
2.Condimentăm cu sare, piper și tragem tigaia deoparte.

*Asamblăm burgerii:
1.Tăiem roșiile în felii subțirele și ridichile rondele fine.
2 Tăiem chiflele in două.
3.O parte o ungem cu cremă de fasole .
4.Pe a doua parte punem câte o lingură de spanac sotat, câteva felii de roșii cherry și câteva rondele de ridichi.

5.Așezăm felia de brânză și unim cele două părți.
6.Încingem o tigaie cu grill și punem burgerii puțin la rumenit pe ambele părți până brânză se topește ușor.
7.Servim burgerii calzi!
Poftă bună! 
NOTA:Daca doriti sa pregatiti burgerii de post, in acest caz, folositi maioneza de post :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...