De cativa ani incoace nu mai intind de Sarbatori platouri cu aperitive pe toata masa.
Acest aperitiv, cu foarte multe tepe,este solutia la care am recurs pentru a-mi impresiona musafirii si pentru a face masa cat mai incapatoare si cat mai aspectuoasa.In plus, cred ca este solutia ideala de a aranja aperitivele.
Le infigem pe o tepusa,facem aperitivul cat mai incarcat,iar daca raman cateva tepuse le puteti lasa de rezerva deoparte pe o tava.Cand sunt locuri goale se poate completa aperitivul cu rezerve de pe tava ori de cate ori este nevoie.
In asa fel aceasta gustare festiva va arata frumos pe masa tot timpul.Aceasta este propunerea mea pentru ca masa de Paste(si nu numai)sa fie cat mai aspectuoasa,dar si gustoase.
Inca ceva,nu este obligatoriu sa pregatiti ce v-am propus eu,cu apertivele pregatite de dumneavoastra va puteti face propriul aperitiv spinos.
Eu mai jos scriu ce am folosit eu pentru aceste aperitiv spinos din poza:-)si daca am rezumat toata actiunea mai haotic,please scuzati,de anul trecut pana acum e muuult...dar sunt sigura ca va descurcati voi!
Va doresc spor la treaba!