A venit Primavara!!!!!!!!!!
La noi e soare,cald si bine...ce mult ma bucur !!!
Deja eram satula de frig si de vreme posomorata:-(...acum sunt fericita,fapt pentru care, sarbatoresc alaturi de voi cu un tort ciocolatos...bun de tot.
Reteta o gasiti AICI,difera doar modul de prezentare:-)
Sper sa va placa!
Ganduri bune tuturor si zile multe cu soare!
Ganduri bune tuturor si zile multe cu soare!
Vad ca pe la tine au aparut chiar si albinutele. :))) Zumzaie in jurul ciresului tau dragut. :)
RăspundețiȘtergereFoarte frumos tortul.
Iti doresc o primavara minunata! Pupic!
Multumesc mult de tot Rita!
ȘtergereO primavara cat mai frumoasa si tie!
Pup si eu!
superb! Felicitari!
RăspundețiȘtergerete pup draga mea!
Multumesc frumos Emily!Te pup si eu:-)
ȘtergereMinunat! Si ce frumos ai pus albinutele :).
RăspundețiȘtergereTimi ma bucur mult ca iti place!
ȘtergereTe pup!
Waw!!! O alta minunatie de-a ta.. De fiecare daca cand te vizitez, ma surprizi intr-un mod tare placut!! Te felicit ptr rabdare si talent!
RăspundețiȘtergerePupici
Multumesc tare mult Simo pentru aprecieri:-)
ȘtergereTe pup si eu si te astept mereu cu mare drag pe la mine!
Buna ziua.MA NUMESC TORINA SI SINT PT PRIMA DATA PE ACEST BLOG.AM SI LUAT CITECA RETETA SI VREAU SA LE PUN IN PRACTICA CIT DE CURIND.DEASEMENEA ,DORESC SA VA MULTUMESC PT FAPTUL CA ATI POSTAT SI RETETA DOAMNEI VIORICA DE PASTA DE ZAHAR PE CARE AM CAUTAT-O SI NU AM GASIT-O PE BLOGUL DUMNEAIEI.ITI UREZ O ZI MINUNATA!
RăspundețiȘtergereBine te-am gasit Torina!
ȘtergereMultumesc frumos si eu pentru aprecieri si ma bucur tare mult ca iti place bloguletul meu:-)
Te mai astept cu mare drag!
Cele bune!
Absolut genial!
RăspundețiȘtergereMultumesc Carmen)
ȘtergereTe mai astept cu drag pe la mine!
Cele bune:-)
Un tort superb... Credeti ca as putea inlocui o parte din zaharul pudra(din pasta de zahar) cu cacao ca sa iasa copacelul,adica retin 2 lg de zahar si le inlocuiesc cu 2 lg cacao?
RăspundețiȘtergereBuna Iulia si bine ai venit pe blogul meu:)
ȘtergereDa se poate, cum sa nu!
Deci, retii putina pasta de zahar gata preparata, cam 50-100 gr. in functie de cat de mare vrei sa faci tortuletul si pui in ea direct putina cacao, apoi o framanti bine pana este bine colorata.
Daca vrei sa ma mai intrebi ceva sunt aici si iti raspund cu mare drag:)
Te mai astept pe la mine!
Cele bune!
Ah, uitasem sa ma scuz pentru intarzierea mesajului...mii de scuze, copiii au avut vacanta si am fost plecata la tara:)
ȘtergereZi buna!
Multumesc pt ajutor...Urmeaza sa-l fac abia pe 27,deci nu a fost nici o intarziere :D
ȘtergereSuperb!
RăspundețiȘtergere