Aparitie simpla, gust spectacular, textura aerata, pufoasa si puternica.
O prajitura cu indice glicemic 0, deoarece am folosit noul Green Sugar pudra, care contine 0 calorii.
Eh asa da, in doi timpi si trei miscari am facut aceasta prajitura si la fel de repede am si descris-o.
Ingrediente:
Blat:
-6 oua
-1 cana cu ulei
-1 cana de Green Sugar Pudra
-1 cana cu lapte
-1 cana cu lapte
-2 cani de faina
-1 praf de copt
-1 lingurita esenta de vanilie
-200 gr. mac macinat, sau intreg (fiecare cum doreste, rezultatul final este la fel de bun)
-200 gr. mac macinat, sau intreg (fiecare cum doreste, rezultatul final este la fel de bun)
Nota:Cana cu care masurati un ingredient, sa fie aceeasi pentru toate.
Topping:
-Green Sugar pudra
Mod de preparare:
1.Intr-un bol punem galbenusurile si le batem bine cu uleiul adaugat treptat ca si la maioneza.
2.Punem apoi jumatate din cantitatea de dulce natural Green Sugar Pudra si continuam sa batem pana devine totul spuma.
3.Adaugam laptele, esenta si amestecam usor.
4.Punem apoi faina pe rand amestecand cu grija sa faca cocoloase.
5.Separat batem albusurile spuma si adaugam cantitatea de dulce natural Green Sugar ramasa.Continuam sa batem pana se topeste tot zaharul si ne rezulta o spuma sticloasa si teapana.
5.Combinam cele doua amestecuri, adaugam macul si cu miscari de jos in sus omogenizam bine compozitia.
6.Turnam totul intr-o tava tapetata si nivelam lejer.
8.Dam tava la cuptor, la foc mediu pana prajitura este patrunsa si trece testul scobitorii.
9.Cand este gata, scoatem tava din cuptor si o lasam sa se tempereze.
10.Pudram deasupra Green Sugar pudra si ta-daaa...gata prajiturica cu mac si nuca.Gata si de scris ..si a mers destul de repede.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu