duminică, 1 noiembrie 2015

Cafea la ibric cu aroma de nuca


Datorita lui Green Sugar dulce natural ne putem servi cafeaua in fiecare dimineata fara sa ne mai gandim la calorii.De ce, sau ...cum asa?
Ei bine, va pot spune ca Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii și 0 indice glycemic, care nu schimbă gustul cafelei, al ceaiului sau al altor băuturi.
Green Sugar în varianta stick a fost conceput special pentru a fi permanent la îndemână, pentru îndulcirea băuturilor. Cantitatea unui plic a fost stabilită pentru a putea îndulci suficient de mult o cana de cafea, ceai, sau orice altceva doriti pentru un gust dulce si placut.
Datorita formei foarte practice, puteti avea mereu la indemana stick-uri de Green Sugar fie în poșetă sau în buzunar, și astfel savurarea oricărei cafele sau a oricărui ceai, indiferent de oră, va deveni o plăcere.
Enjoy!


Ingrediente:
-6 linguri cu varf de cafea de buna calitate
-5 bucati miez de nuca prăjita și apoi tocata grosier
-300 ml. de apa
-sticks-uri de dulce natural Green Sugar
-50 ml. frisca lichida neindulcita
-putina pudra de cacao pentru decor

Mod de preparare:
  • Punem într-un ibric apa la clocotit.
  • Când începe sa fiarbă punem nuca.
  • Lasam totul la foc mic timp de 10 minute, dupa care adaugam și cafeaua.
  • Acoperim cu un capac și lăsăm să fiarbă totul la foc mic alte 10 minute.
  • Între timp batem frisca spuma.
  • După ce cafeaua cu nuca a fiert, oprim focul si o lasam sa se odihnească cam 5 minute. 
  • Strecuram cafeaua printr-o sita deasa și o turnam în ceșcuțe.
  • Servim cafeaua cu aroma de nuca indulcita cu dulce natural Green Sugar si cu câte o linguriță generoasa de frișcă.
  • Decoram cu pudra de cacaua.
Pofta mare va doresc!

2 comentarii: