O reteta delicioasa pregatita cu mare drag pentru Alex si concursul Granarolo!
Ingrediente:
-5 bucati de smochine bine coapte
-1 minge de mozzarella Granarolo
-frunze proaspete de busuioc
-4 linguri de miere
-1/4 lingurita de ghimbir razuit
-2 linguri de cognac
-sare
-piper
Mod de preparare:
1.Spalam bine smochinele si frunzele de busuioc.Ghimbirul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mica.
Mozzarrella o taiem in felii.
3.Intr-un castronel pregatim un dressind asa: amestecam bine mierea cu ghimbirul, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cognacul.
4.In fiecare smochina punem cate o frunza de busuioc,o bucatica de mozzarella, iar frunza de busuioc si apoi iar mozzarella.7.Scoatem tava, garnisim cu frunze de busuioc si servim.
Pofta mare s-aveti!
arata super, imi place ideea combinarii intre cele doua si sigur are un gust aromat si delicios ;)
RăspundețiȘtergere