Mozzarella Granarolo imi place mult!
De data asta am folosit-o pentru niste bruschete absolut grozave.
Alex , grozaviile astea sunt pentru concursul tau Granarolo!
Enjoy!
Alex , grozaviile astea sunt pentru concursul tau Granarolo!
Enjoy!
Ingrediente:
-2 baghete mai mari
-1 minge de mozzarella Granarolo
-1 borcanel de sos napoletan (sau in lipsa sosului puteti folosi ketchup de casa)
-100 gr.masline verzi umplute cu gogosari
-2-3 catei de usturoi
-ulei de masline
-crengute proaspete de busuioc
Mod de preparare:
- Taiem bagheta in felii potrivit de subtiri.
- Curatam usturoiul de coaja.
- Mozzarella o rupem in bucatela mai mici.
- Fiecare felie de paine o prajim foarte putin intr-o tigaie in care am pus ulei de masline si apoi o frecam bine cu usturoi.
- Ungem un strat subtire de sos napoletan pe fiecare bruscheta, asezam deasupra felii de masline si bucati de mozzarella.
- Asezam feliile intr-o tava si dam tava la cuptor, la foc iute pana se topeste branza.
- Cand sunt gata, scoatem tava de la cuptor, garnisim bruschetele cu frunze proaspete de busuioc si servim bruschetele reci sau calde.
Pofta mare va doresc!
Un deliciu ce sa mai zic!! Fur si eu 2-3-4 :D Pupici
RăspundețiȘtergereCu mare drag Paula!
ȘtergerePup si io!!!