Am gatit in vasul Pyroflam castigat la concursul Bucatar Real Terina de pui si ciuperci, reteta cu care am participat la prima editie a concursului .
Acum ,intr-o noua varianta de prezentare si cu un mod de preparare mult mai rapid si eficient datorita vasului Pyroflam, revin cu poze.
Enjoy!!!
Reteta terinei o gasiti aici. Modul de prezentare ramane sa il alegeti voi.
Daca nu vreti sa va limitati la varianta main course ,va sugerez sa transformati aceasta terina si sub forma unui aperitiv.Avantajul?...arata grozav,este satios si poate fi prezentat elegant.
In pozele de mai jos aveti un mic demo :-) .
Eh...ce ziceti?De acord cu mine?
Pofta mare s-aveti!!!
Avem ,avem pofta mare :))) stiu cat e de buna terina asta !!! Faina prezentare !!!
RăspundețiȘtergereO Lory ma bucur ca-ti mai amintesti de gustul ei :-),fara sa vrem terina asta a devenit un punct de legatura,nu?
ȘtergereMersi si pup.
Master Chef scrie pe tine la anul! :*
RăspundețiȘtergereArata superb!
Alina e prea de tot...nu ma vad io pe acolo,insa laudele tale ma onoreaza:-)
ȘtergerePup.
Prezentarea e exceptionala!!! Arta culinara adevarata! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Oana.
ȘtergereTe mai astept pe la mine.