Ingrediente:
-100 gr.de telina
-100 gr.de morcovi
-20 gr.de nuci
-30 gr.de maioneza
-60 gr.somon afumat
-putina verdeata
-sare si piper
-rosii cherry si andive pt.decor
Mod de preparare:
1.Dam telina si morcovul prin razatoare si adaugam sare si piper.Apoi o amestecam cu maioneza si cu nucile pisate marunt.
2.Intr-o forma rotunda,un castronel,punem o folie transparenta pe care o stropim cu putin ulei si apoi o tapetam cu feliile de somon.In interior punem salata de telina,presam usor si o dam putin la rece(cam 30 minute).
3.Cand este gata racita o rasturnam pe o farfurie,o stropim cu putin ulei ca sa straluceasca si o decoram cu rosii cherry si frunzulite de andive.
Nota:Puteti pregati cate portii doriti respectand gramajele date.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu