Verdețurile sunt foarte des cultivate și apoi preparate în Grecia, dar nicăieri nu sunt mai comune decât în Insula Creta.
Verdețurile sunt servite aproape la fiecare masă și pregătite într-o mulțime de feluri.
Alături de ele, la fel de populare sunt și ouăle.
Dacă în SUA ouăle domină micul dejun, în Grecia, ele sunt servite ca și aperitive, sau mezethes, adică varianta grecească a antreurilor, ca să acompanieze vinul, sau ca și o gustare târzie a dimineții.
"Omleta greceasca cu umplutură de roșii cuburi Sun Food", este o variantă mai altfel a mâncării Grecești, "strapatsada", cunoscută și sub numele de kagianas, sau melemeni. În varianta originală ouăle bătute sunt amestecate împreună cu roșiile și apoi gătite împreună.
În oricare mod încercați acest fel de mâncare, rezultatul este la fel de gustos.
Dacă vă face poftă și doriți să pregătiți această rețetă, nu uitați mai întâi să faceți o vizită pe site-ul www.sunfood.ro, sau să vizitați pagina lor de Facebook.
Enjoy!