joi, 5 mai 2016

Sos de mustar

Un sos perfect pentru orice friptura, gustare sau antreu.
Extrem de aromat, de fin de gustos!
Enjoy!
Ingrediente:
-50 gr. miere de albine
-3 linguri mustar galben
-2 linguri mustar de Dijon

Mod de preparare:
1.Punem intr-un castronel mierea si cele doua feluri de muștar.
2.Amestecăm foarte bine cu o lingura pana compozitia este perfect omogenizata si se subtiaza putin.

3.Dam castronul la rece pana in momentul servirii.
4.Este foarte potrivit acest sos langa o friptura, langa o gustare, antreu sau orice alt fel de mancare.
Pofta mare va doresc!

4 comentarii:

  1. Se foloseste imediat sau se poate pastra mai mult timp? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit pe blogul meu!
      Nu stiu sa va spun sigur pentru ca nu am facut o cantitate foarte mare pe care sa o pastrez mai mult timp.
      Cele 4 borcanele pe care le-am facut le-am consumat in decurs de vreo 4 zile.
      Dar, daca stau si ma gandesc nu vad de ce nu ar rezista foarte mult:mierea este un foarte bun conservatnt si mustarul la fel, se comporta foarte bine, cu conditia ca acesta sa fie pastrat la rece.
      Daca cumva pregatesti acest minunat sos o perioada si il ti pentru o perioada mai lunga, te rog sa vi sa ma anunti si pe mine daca sta bine.
      Iti multumesc pentru vizita si te mai astept cu mare drag!

      Ștergere
    2. Multumesc mult pt raspunsul prompt. Inca o intrebare : ce miere recomandati? :)

      Ștergere
    3. Eu zic ca merge orice fel de miere naturala, proaspata, nezaharisita.
      Mierea pe care am folosit-o eu a fost poliflora.
      Cu mare drag va mai astept pe la mine:)

      Ștergere