Un sos perfect pentru orice friptura, gustare sau antreu.
Extrem de aromat, de fin de gustos!
-50 gr. miere de albine
-3 linguri mustar galben
-2 linguri mustar de Dijon
Mod de preparare:
1.Punem intr-un castronel mierea si cele doua feluri de muștar.
2.Amestecăm foarte bine cu o lingura pana compozitia este perfect omogenizata si se subtiaza putin.
4.Este foarte potrivit acest sos langa o friptura, langa o gustare, antreu sau orice alt fel de mancare.
Pofta mare va doresc!
Se foloseste imediat sau se poate pastra mai mult timp? Multumesc
RăspundețiȘtergereBine ai venit pe blogul meu!
ȘtergereNu stiu sa va spun sigur pentru ca nu am facut o cantitate foarte mare pe care sa o pastrez mai mult timp.
Cele 4 borcanele pe care le-am facut le-am consumat in decurs de vreo 4 zile.
Dar, daca stau si ma gandesc nu vad de ce nu ar rezista foarte mult:mierea este un foarte bun conservatnt si mustarul la fel, se comporta foarte bine, cu conditia ca acesta sa fie pastrat la rece.
Daca cumva pregatesti acest minunat sos o perioada si il ti pentru o perioada mai lunga, te rog sa vi sa ma anunti si pe mine daca sta bine.
Iti multumesc pentru vizita si te mai astept cu mare drag!
Multumesc mult pt raspunsul prompt. Inca o intrebare : ce miere recomandati? :)
ȘtergereEu zic ca merge orice fel de miere naturala, proaspata, nezaharisita.
ȘtergereMierea pe care am folosit-o eu a fost poliflora.
Cu mare drag va mai astept pe la mine:)