Scurt si la obiect,acest preparat este o gustare eleganta,simpla,delicioasa si de maaare efect!
Enjoy!
Ingrediente:-200 gr.file de somon afumat(feliat)
-200 gr.branza de vaci proapata
-50 gr.de smantana
-1 ceapa mica rosie
-putina ceapa verde
-1 catel de usturoi
-ruccola
Mod de preparare:
1.Amestecam intr-un castron branza,ceapa taiata marunt,usturoiul pisat si smantana apan obtinem o pasta de consistenta potrivita.Din aceasta compozitie, facem intre palme bilute micute.
3.Asezam pe farfurie un pat de ruccola si deasupra asezam mingiutele.Putem decora si cu cateva rosioare cherry sau lamaie.
Nota:Aceste mingiute sunt bune servite foarte reci.Daca nu le consumam imediat le tinem la rece pana in momentul servirii.
Pofta mare va doresc!
Ce combinatie super, asi manca o mingiuta! Pup!
RăspundețiȘtergerePup si io!
ȘtergereCu stima:-)
Te așteaptă un premiu la mine pe blog:).
RăspundețiȘtergereMultumesc tare mult Alina!
ȘtergereTe pup!
Mmm ce bunatate!!!
RăspundețiȘtergereDa Bubu,sunt tare bune!
ȘtergereTe pup1