Sunt super pufoase si cremoase!O gustare perfecta!
Ingrediente:-1 pachet mic de aluat foietaj
-1 ou
-putin susan(pentru presarat)
-2 cutii crema de branza fina
-1 ceapa micuta
-1 legatura de marar
-sare si piper
Mod de preparare:
1.Desfacem aluatul foietaj si il taiem fasii lungi cam de 25-30 cm.si cam de 1-2 cm latime.Pe cornete de inox infasuram aluatul .Cand cornetele sunt gata formate le ungem cu ou batut si presaram deasupra susan.
Le asezam intr-o tava in care am pus hartie cerata si dam tava la cuptor la foc iute, pana devin aurii.
2.Intre timp, intr-un castron punem branza,ceapa data pe razatoarea mica si scursa de zeama(eu am strecurat-o cu ajutorul unui tifon),o jumatate din cantitatea de marar tocat,sare si piper.Amestecam foarte bine pana totul devine o pasta...ca o crema.
3.Cu crema obtinuta umplem cornetele (ne ajutam de un pos ).
4.Tavalim capatul lat al cornetului de foietaj prin marar tocat fin.
Gata!!!
Pofta mare!
Wow,cred ca sunt super bune. Nush daca ti-am mai zis, dar ador preparetele cu branza, si cele cu foietaj. Vin la tine la masa, e ok? :P Pupici
RăspundețiȘtergereTe astept cu mare drag!!!
ȘtergerePup si eu:-)
Arata de nota 10+! Mi s-a facut foame instant, cand le-am vazut!
RăspundețiȘtergereMersi Cristina!
ȘtergereTe pup:-)))
Un cornet delicios vreau si eu,arata minunat!!!
RăspundețiȘtergereSi mai multe cu mare drag!
ȘtergereTe puup!!!
Hmmmm....DELICIOS , CEVA ASEMANATOR AM FACUT SI EU DAR ALUATUL NU ERA DIN FOIETAJ ...O SA-L INCERC .
RăspundețiȘtergereminunate, delicioase..nu am cuvinte...
RăspundețiȘtergereHuh...excelent! Sunt sigura ca gustul e pe masura imaginatiei!
RăspundețiȘtergere