sâmbătă, 24 martie 2012

Duet oceanic


Ingrediente:

-200 gr.somon
-200 gr.cotlet de rechin
-1 legatura de loboda
-1 morcov
-zeama de la o jumatate de lamaie
-sare si piper

Mod de preparare:

1.Intindem pe o folie de aluminiu frunzulite de loboda oparite.

2.Maruntim putin carnea sau o facem fileuri si asezam apoi pe o jumatate de parte carnea de somon condimentata cu sare si cu piper si pe cealata jumatate carnea de rechin la fel condimentata.La mijloc intre ele punem cateva feliute de morcovi(morcovul se poate pune pe gratar pentru a se inmuia putin) si apoi stropim totul cu zeama de lamaie.

3.Rulam si strangem bine.

4.Punem rulou format intr-o craticioara cu apa si il fierbem.

5.Dupa 10-15 minute il scoatem din apa si il lasam sa se tempereze,apoi il punem pt.o ora doua la frigider.

6.Cand s-a racit complet il feliem si il servim simplu sau cu alte garnituri.

Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu